Ti egyformán szépnek látjátok mindegyik gyereketeket?
Két gyerekem van, egy fiú és egy lány. A legszebb kislány és a legszebb kisfiú a világon.
Más gyerekéről már elérő véleményeim vannak.
Lehet megkövezni (lelőni) de én látom, hogy a nagyobbik lányom szebb, mint a kicsi. Mindkettőt szépnek látom, szeretem, de nem vagyok vak. A volt férjem is helyesebb, mint a férjem, a közös lányunk is szebb Ez nem befolyásol semmit. A szépség csak egy dolog, aminek nagyobb jelentőséget tulajdonítunk mint kellene.
A célom, hogy mindkét gyerekem értékes ember legyen. De ha az egyik jobbá fog válni, azt is látni fogom. Elfogult vagyok velük természetesen, de attól még látok :)
Két kisfiam van, és egyformán szépek! A nagyobb már most egy szívtipró, igazi kis vagány, kis gödröcskével az arcán! A kisebbik egy törékeny porcelánbaba, hatalmas szemekkel.
Teljesen más személyiségek, de külsőleg egyformán szépek. Nekünk Apával a legszebbek! :)
Hat persze..:) Egy fiu, egy lany; tokeletesek, nah.. :)
De az egeszben az a legviccesebb, hogy a hibaikat is MINIMUM cukinak tartom..
Osszehasonlitani meg nemigazan tudom oket, mert sem a koruk, sem a nemuk nem azonos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!