Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rászoktatnátok a 20hónapos...

Rászoktatnátok a 20hónapos gyereketeket a cumira, vagy hagynátok hogy az ujját szopja?

Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Ha eddig nem cumizott, már nem adnék cumit a szájába. Ha magyarázás ellenére nem érti meg, hogy ne szopja az ujját, akkor kend be neki valamivel, hogy rossz íze legyen. Ez talán elveszi a kedvét.
2013. jan. 21. 13:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Valami nyugtató kell neki, és ha eddig nem cumizott, de az ujját szopja, akkor annak oka van.

Én egyelőre hagynám, hagy szopizza az ujját. 20 hónaposan még nem kell szerintem erről drasztikus módszerekkel leszoktatni. De már nem adnék cumit sem neki.

2013. jan. 21. 13:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam 1 éves. Egyáltalán nem cumizott, nem kellett neki sosem. Kb. 10-11 hónapos korában próbálkoztam intenzíven a cumival, mert olyan iszonyat erősen rágta a kézfejét, gondoltam hátha....de szóba sem volt hajlandó állni vele.
2013. jan. 21. 13:12
 4/4 dieta válasza:
Igen. Később lelehet szoktatni viszont az új szopás deformálja a fogakat.
2013. febr. 13. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!