Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ennyi idő után már nem valószí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi idő után már nem valószínű, hogy eljegyez, jól érzem?

Figyelt kérdés
27 és 28 (a párom) évesek vagyunk, 9 ève együtt. A kapcsolatunk mai napig nagyon boldog, még mindig dúl a szerelem köztünk. De úgy érzem, ennél több nem lesz köztünk, mert talán ennyi idő után valami jelét adta volna. Felhozni a témát nem fogom neki, nem vagyok az a fajta, aki addig sír, amíg... Csak magamban gondolkodtam el ezen. Ès tudom, hogy nem " az igazira vár" , ahogy biztos írják majd páran, mert soha nem voltam semmiben olyan biztos, mint kapcsolatunkban. Csak mégis néha elgondolkozok... Más ismerőseimet, közös barátokat 3-4-5 év után eljegyeztek, babát terveznek, mi meg?:/ Ti mit gondoltok?
2013. dec. 27. 23:01
1 2 3
 11/23 Jégtánc ***** válasza:
87%
Idén 9 év után házasodtunk össze a most már férjemmel. Valami banális dolgon összekaptunk a vége az lett hogy megkérte a kezem:))) Jah és 2 éves lesz a lányunk.Kérdezd meg hogy ő mit gondol ,mit szeretne.Te is beszélj vele hogy te mit szeretnél hogyan képzelitek el a jövőt.Ennyi év után már nyugodtan rá lehet kérdezni a dolgokra.
2013. dec. 27. 23:26
 12/23 anonim ***** válasza:
43%

" De úgy érzem, ennél több nem lesz köztünk..."

Szia. Ő pasi. Egyszerű, mint a faék. :D Ő már most úgy érzi, hogy MINDEN az övé, és boldog. És most kiderül számára, hogy neked "ennél nem lesz több" érzésed van.

Én mondjuk nő vagyok, házas is, de egyáltalán nem volt számomra fontos a papír... a házasság sem. 9 év után házasodtunk össze, akkor még a lakáshitelhez házasoknak kellett lennünk.. de ha az nem lett volna, most 22 éve élnénk boldog kapcsolatban. :)

Beszélj vele.

2013. dec. 27. 23:37
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek, beszélj vele. Van olyan ismerősöm akit 15 év után vett el a párja. Hajrá :)
2013. dec. 27. 23:48
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a 8-assal.9 éves kapcsolatban félsz a vágyaiddal elő hozakodni?
2013. dec. 27. 23:49
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősömet 11 év után jegyezte el a barátja,úgy hogy köztük erről nagyon szó sem volt. Mondjuk az igazsághoz hozzá tartozik,hogy nyáron született meg a gyermekük. Ha egyszer rákérdezel hogy hogyan képzeli el a közös jövőtöket, az nem nyaggatás. Az lenne a sírás,ha minden nap arról faggatnád,hogy mikor vesz már el. És egy 9 éves normális kapcsolatba ennyinek bőven bele kellene férnie. Lehet azért nem adta jelét,mert Te sem mutattad,hogy igényed lenne rá, és ő úgy gondolja,hogy ez neked nem fontos. Kérdezd meg,és minden kiderül. :)
2013. dec. 27. 23:52
 16/23 anonim ***** válasza:
85%

Nem olvastam el a válaszokat, egy példát tudok felhozni az ismerősi körömből:

Volt egy pasi aki 8 évig volt a barátnőjével, szerette, imádta de nem vette feleségül, mikor kérdeztem miért, mondta hogy várni akar még ( a pasi akkor volt 32 éves, a csak 24, és nagyon szerette volna már az eljegyzést) ... aztán szakítottak, majd a pasi összejött egy másik csajjal idén májusban, most meg leesett az állam mikor fb-n néztem hogy karácsonykor el is jegyezte... épp mondtam a barátaimnak hogy mennyire rossz lehet az exének, még ha nem is szereti már a pasit, de azért annak tudata h mást elvesz pár hónap után, ő meg évekig élt vele...

2013. dec. 28. 00:10
 17/23 anonim ***** válasza:
76%

én se értem, hogy miért nem lehet megkérdezni 9 év után. ha jó a kapcsolatotok akkor meg kell tudni beszélni ezt rinyálás nélkül.

nálunk úgy nézett ki, hogy nagyon szerettem volna már gyereket, mondtam a páromnak, ő meg gondolkodási időt kért. jó pár hónap múlva egyik délután hozta fel újra a témát, hogy átgondolta, most már szeretne ő is.

mikor teherbe estem, megbeszéltük, hogy csak jobb lenne ha összeházasodnánk. akkor 8 éve voltunk együtt, egyébként kapcsolatunk elején én voltam az aki nem szeretett volna se esküvőt, se gyereket :) de azóta szerencsére boldog kis család lettünk.

2013. dec. 28. 00:51
 18/23 anonim ***** válasza:
64%

Olyan pasiról is hallottam, aki a lány 19 éves korától 35 éves koráig sem vette el, de a nő már mondta, hogy ő nagyon akar gyereket és adott egy határidőt (jan. 1.) és akkor elhagyta a pasit és 1 éven belül lett férje és szült gyereket.

De olyat is láttam, hogy nem beszélték meg előre pontosan a dolgokat: szépen összeházasodtak és csak azután derült ki, hogy a nő babát szeretne, a férfi meg utálja a gyerekeket. (plusz szeretőt is tartott) Így szétmentek. Vagyis elváltak. Ha az alapvető vágyak nem egyeznek, akkor sajnos szakítani kell. Tudod: egy pasit először meg kell szerezni, aztán meg kell tartani, végül el kell tudni engedni.

2013. dec. 28. 01:20
 19/23 m.aliz80 ***** válasza:
69%
En is rakerdeztem par honapja. Van kozos babank is. Kisse depis allapotban voltam aznap, es radobbentem h nem voltam menyasszony:) azt mondta, nem gondolta h ez nekem fontos. Ma kaptam gyurut...;:)
2013. dec. 28. 01:36
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Mi szoktunk beszélgetni is. :)

A témák általában maguktól felvetődnek, pl: mi a véleményünk a házasságról, akarunk e gyereket, hányat, házasság előtt, után, milyen kapcsolataink voltak eddig, a szüleink hogy ismerkedtek meg... stb

nem kellett egy asztalhoz leülős naaagy komoly beszélgetés az élet dolgairól, hogy elmondhassam, szeretnék férjet és ez után gyereket.

Volt olyan barátom is, aki elmondta, hogy a szülei példája után nem akar házasodni és élettársi kapcsolatban képzeli el az életét. 5évig voltunk együtt és tudtam, hogy soha nem fog elvenni, nem is erőltettem, nem ezért lett vége.

Szerintem egy ember megismeréséhez hozzátartozik, hogy tudjam hogyan áll ezekhez a dolgokhoz.

2013. dec. 28. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!