Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor eljegyez vagy nem?
természetes, hogy arra vágysz a kapcsolatotok magasabb szintre emelkedhessen. nem szoktatok ilyesmiről beszélgetni? jövőben tervek, ki hogy képzeli, ilyesmi?
lehet felvethetnéd neki, bár az nem olyan, mintha magától jutna eszébe.
Igaza van.
Először alakítsátok ki a közös otthonotokat, a többi ráér később.
Ne erőltesd ezt a házasság dolgot... Előtte laktatok együtt? 1-2 év együttlakás után lesz érdemes elgondolkodni ezen az esküvő témán, addig felesleges.
De tényleg hagyd a témát, hogy majd ő hozza fel, ha itt van az ideje. Nem egy fél-1 év után felbomlott házasságot láttam már, csak mert a lány mindenáron menyasszony akart lenni.
Én egyetértek ezzel a papír nem számít dologgal mondjuk, mi sem tervezünk a párommal esküvőt, pedig már 5 éve együtt vagyunk, 4 éve együtt is lakunk. Jó így és mi is inkább a házra költjük a pénzt, amit keresünk, minthogy több százezret szó szerint kidobjunk az ablakon egy buli miatt.
23/L
minek kellene többszázezres eljegyzési gyürü...
multkor néztem,két egyforma ezüst gyürü,nem átlag karika,hanem olyan mintás,ami mind2 félnek szép,együtt 10ezer
nekem megfelel egy ilyen értékű is,majd esküvőkor ráér arynat,ami többe kerül,de az is max 50ezer
nem a pénzen mulik sztem
szerintem 4,5 év után már lehet beszélni róla, ez nem egy év.
Engem csak az érdekelt hogy más is egyet ért e vele?
mi 3 éve vagyunk együtt,eddig félig együttlaktunk,most fogunk költözni,páromnak nem fontos,hogy akkor gyürü nem gyürü,neki annyi a lényeg,hogy jol megvagyunk,és ezt sokáig...
nekem meg fontos,hogy legyen gyürünk,és én éreztem magunkat annyira fixnek,hogy egyszerüen megmondtam,hogy nekem ez kell,és kész:D ő meg mosolygott,hogy ha ezen ne muljon,jegyezzük el egymást:D nemvette tolakodásnak,,ő egyszerüen jol érzi igy is magát,neki ez csak egy ékszer,de a kedvemért bármit...
15 volt a két gyürü össze...
13:46-os voltam
első vagyok. igen, de a közös jövőtöknek a házatok csak az egyik része.
erőltetni valóban nem szabad ezt a házasság dolgot, de beszélgetni szabad róla.
saját példámból kiindulva férjem egy év után kérte meg a kezem, másfél év után költöztünk össze, nálunk kissé fordított volt a sorrend, de jobb volt menyasszonynak és feleségnek lenni, mint barátnőnek. könnyebb volt rá alapoznom is.
gyűrűnk pedig hónapokkal eljegyzés után lett anyagi okok miatt és akkor sem drága. évfordulónkon egy fülbevalóval kérte meg a kezem, ami ezüstből volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!