Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ennyi idő után már nem valószí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi idő után már nem valószínű, hogy eljegyez, jól érzem?

Figyelt kérdés
27 és 28 (a párom) évesek vagyunk, 9 ève együtt. A kapcsolatunk mai napig nagyon boldog, még mindig dúl a szerelem köztünk. De úgy érzem, ennél több nem lesz köztünk, mert talán ennyi idő után valami jelét adta volna. Felhozni a témát nem fogom neki, nem vagyok az a fajta, aki addig sír, amíg... Csak magamban gondolkodtam el ezen. Ès tudom, hogy nem " az igazira vár" , ahogy biztos írják majd páran, mert soha nem voltam semmiben olyan biztos, mint kapcsolatunkban. Csak mégis néha elgondolkozok... Más ismerőseimet, közös barátokat 3-4-5 év után eljegyeztek, babát terveznek, mi meg?:/ Ti mit gondoltok?
2013. dec. 27. 23:01
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
59%
Együtt éltek? Ha igen, akkor szerintem nincs nagy gond. Én is együtt éltem valakivel 12 évig és nem érdekelt a házasság. Igaz, ő eljegyzett engem a 8. évben, de aztán úgy is maradt a dolog, soha nem került szóba utána az eljegyzés.
2013. dec. 27. 23:04
 2/23 anonim ***** válasza:
82%
Bocsánat, soha nem került szóba utána a házasság.
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez mindig olyan hihetetlen, ha ilyet hallok, hogy közel tíz éve együtt vagytok, és van olyan téma, amiről nem tudtok/mertek/akartok beszélgetni? ennyi idő után nem tudod róla, hogy vágyik-e ilyesmire, vagy nem az a házasodós típus?

Egyébként, van olyan ismerősöm, akik 8 év után házasodtak össze, minden eset egyéni, sosem tudhatod. Csak ha beszéltek róla ;D

4/23 anonim ***** válasza:
79%
3-4 év alatt kiforr egy kapcsolat, hogy van e jövője.
2013. dec. 27. 23:07
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kérdezel rá, hogy hogy gondolja a jövőben? Az nem nyavalygás...
2013. dec. 27. 23:09
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira dúl a szerelem, akkor miért nem mered szóba hozni? A házasság nem csak a férfi döntése, buta vagy, ha csendben őrlődsz, ahelyett, hogy rákérdeznél. Értelmes kommunikáció nem egyenlő a hisztizéssel...
2013. dec. 27. 23:10
 7/23 anonim ***** válasza:
91%

Teljesen igaza van a 6-osnak. Nem rinyálni kell itt, meg hisztizni otthon, hanem beszélni arról, ki hogy képzeli a kapcsolatot. Sőt, ezt már kb. 7 éve meg kellett volna tenni. Vagy neked ennyire mindegy, hogy lesz gyerek vagy nem? Vagy képes lennél tisztázó beszélgetés nélkül szakítani az állítólagos "szerelem" ellenére, hogy megkérdeznéd, ugyananazt akarja-e vagy mást?

Ha nem közösek a céljaitok, akkor elfecséreltél 9 évet az életedből. És akkor is fecsérlés volt, ha egyébként boldog voltál... mert lehet, hogy közben az igazit szalasztottad el. És huszonévesen még el lehet vegetálni egy sehova nem vezető kapcsolatban, de harmincon túl már nem igazán. Persze ha a párod kedvéért képes vagy lemondani a házasságról és gyerekről, akkor hagyd figyelmen kívül a fentieket.

De akarod tudni, mit gondolok? Azt, hogy azért nem hozod fel a témát, mert rettegsz attól, hogy a párod elhagy. Ez meg nem szerelem. A szerelemben nem kell félned semmitől, nemhogy egy beszélgetéstől.

2013. dec. 27. 23:16
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

9 éves kapcsolatban nem tudtuk megbeszélni dolgokat?

Ő felhozhatja a témát, de te nem?

Vajon miért is?

2013. dec. 27. 23:18
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez nekem is elég fura, hogy ennyi idő után ennyire nem ismeritek egymást. Ennyire haldoklik a kommunikáció az emberek közt? Ez nagyon szomorú.

Jó, hogy nem kérdezel rá, hogy el akar e jegyezni, de azt azért tudnod kéne, hogy a jövőre nézve mik a tervei. Talán én vagyok űrlény, de minden eddigi kapcsolatomban egy éven belül már tudtam, hogy az illető akar e mondjuk házasodni egyáltalán vagy csak élettársat szeretne, akar e majd gyerekeket stb. És ehhez nem kellett senkit faggatnom.

9 év rengeteg idő, ezeket már rég tudnod kellene róla.

Egyébként nekem van több olyan ismerősöm, akik elvből csak 30 éves koruk után házasodtak, hiába volt már régóta barátnőjük. Lehet, hogy a párod is ezt az elvet követi.

2013. dec. 27. 23:18
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Atyaég, a 7-es annyira durván-kegyetlenül megfogalmazta a mondanivalóját és annyira beletrafált, hogy még én is gondolkodóba estem a 3 éves kapcsolatomat illetően :-(
2013. dec. 27. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!