Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sejtetted hogy eljegyez? Célozgatott rá? Emlegette?
Elfelejtette kitörölni az előzményekből a honlapokat amiket nézegetett,pedig a firefox mindig az utolsót hozza be.Aztána közös kártyánkkal fizetett,amiről kapok én is sms-t,hogy mennyit és hol fizet.:)
De nem volt túl nagy meglepi,megbeszéltük mikor házasodunk,nem is gondoltam hogy kapok külön gyűrűt.
2013. febr. 4. 16:10
Normális kapcsolatban azért 1-2 év után nem titok, hogy előbb-utóbb lesz lánykérés, ha a felek komolyan gondolják.
2013. febr. 4. 16:17
Nem volt titok. Megbeszéltük, hogy összeházasodunk és mikor lesz az eljegyzés. A karikagyűrűket közösen vettük meg. Az eljegyzésen kaptam tőle egy kísérő gyűrűt is.
2013. febr. 4. 17:01
hát sokat beszéltünk róla, hogy mikor legyen az esküvő, de már évek óta beszéltük, úgyhogy már nagyon szerettem volna, de nem fűztem sok reményt hozzá. Aztán az évfordulónk előtt beszélt a haverjával, és azt mondta neki, hogy a héten adja ide, mármint nekem. Meg mondta, hogy az évfordulónkon menjünk oda, ahol összejöttünk. Úgyhogy sejtettem, de kb. 2-3 évet vártam rá, azt hittem, hogy nem gyűrűt kapok, hanem megint valami mást.
2013. febr. 4. 17:03
Igen, tudtam, hogy készül rá. A részleteket nem ismertem, és annyira sikerült mismásolnia az időponttal, hogy végül totál meglepetés lett, de tudtam, hogy lassan eljön az ideje (egy pár hónapja már türelmetlenül vártam is, már vágytam rá, hogy megkérjen). :) Nem mondott, mondogatott semmit, beszéltünk róla, csak azt, hogy mikor és hogyan, azt nem mondtuk ki, azt mondta, legyen meglepetés. Az lett :)
2013. febr. 4. 18:49
Beszéltünk róla, hogy szeretnénk az eljegyzést, de mivel az évfordulónkon nem kaptam gyűrűt, teljesen elbizonytalanodtam. 1 hónapra rá, a szülinapom előtt beszélgettünk és úgy vettem ki a szavából, hogy jövőre szeretné. A szülinapomon nagyon romantikusan és nagyon ötletesen megkérte a kezem. Visszagondolva voltak ráutaló jelek, de akkor már teljesen elbizonytalanított! Kiderült, hogy tudta az egész család, csak én nem :)
2013. febr. 4. 19:10
Eljegyzés nem volt, már a kapcsolatunk elejétől tervezzük, hogy komoly kapcsolatot szeretnénk esküvővel, gyerekekkel. Így csak idő kérdése volt, hogy elkezdjük szervezni. 5 hónapja szervezzük az esküvőnket, és most, amikor készen lettek a karikagyűrűink, "meglepetésszerűen" megkérte a kezem. Annyi volt a meglepi, hogy nem tudtam mikor megy el a gyűrűkért és mikor lep meg.
Egy érett kapcsolatban szerintem ez sokkal inkább közös döntés, mint meglepiii.
24N
2013. febr. 4. 20:09
csak sejtésem volt, de sikerült meglepődnöm :)
2013. febr. 4. 22:19
Kapcsolódó kérdések: