Milyen jelekből sejtetted hogy a párod megcsal? Mennyi idő után jöttél rá? Tagadta?
Engem ugyan nem csalt meg, "csak" titokban találkozgatott egy másik lánnyal. Hát figyelj, a legelső a női megérzés. Nálam ez baromira működik (hálisten) Az első másodperctől kezdve tudtam, hogy valami nincs rendben. Mikor még nem is találkozgattak, csak megismerték egymást, már akkor láttam...ahogy ránézett, ahogy beszélt hozzá, az ártatlannak tűnő baráti smsek...már akkor tudtam, hogy itt valami lesz. Persze még nem mondtam neki semmit, azt gondolta volna, h. paranoiás vagyok. De aztán...mikor félrevonult telefonálni, utána még babrálta a telefonját(nyilván törölte a hívást), mikor azt mondta, hogy "egy ismerősével" találkozik, pedig előtte mindig megmondta konkrétan névre, h. xy-al találkozik, mikor késett...pedig mindig halálpontos. Annyi kis jel van, csak az ember lánya hajlamos ezek fölött szemethúnyni, meg reménykedni...pedig nem kéne. Aztán rákérdeztem, biztos voltam a válaszban...ennek ellenére tagadott. Tagadott mikor először mikor másodszor mikor 10edszer is rákérdeztem...ennek ellenére halálbiztos voltam. Gondoltam ha ő nem mondja el, akkor majd én kiderítem magamtól. Elkezdtem nyomozni...volt ott minden üzenetek, msn beszélgetések sokkal korábbról, erre azt mondta, hogy félt elveszíteni ezért nem mondta el. Végső soron már nem is az fájt, h. találkozott vele, hanem, h. hazudott. Az mindennél rosszabb. Én azt mondom nyissa ki mindenki a szemét, jelentéktelennek tűnő dolgok mellett se menjünk el csak úgy.
21/L
Emlékszem rád, tettél már fel ma egy kérdést. Ja amúgy a második vagyok. És már meg ne haragudj, de hülyeséget csinálsz. Nem cseszegetni akarlak, hisz tudom milyen. De ülj le vele, és konkrétan kérdezz rá, hátha neked szerencséd lesz és korábban bevallja mint az én barátom:S Mondd meg, hogy nem vagy hülye, kár a gőzért...neked ne kamuzzon!! Tudod jól, hogy egy csajról van szó, ráadásul nem beszél vele amikor te ott vagy...ez elég gyanús...
Derítsd ki minél hamarabb, de a pasiddal beszélj ne pedig mindenféle kerülőúton próbáld megközelíteni ezt az egészet. Állítsd kész tények elé!!
Hazajött egy nyakszívással.Azt mondta bogárcsípés.Biológia szakosként, tudom, ilyet nem tud csípni hazai faj
másképpen csókolt.ennyiből
Ma 19:28: mire nem jó a biosz szak. :D
De amúgy nem akarom elviccelni, biztos nem volt jó élmény. Személy szerint nekem még nem volt olyan, hogy megcsaltak volna, igaz, olyan hosszabb, komolyabb kapcsolatom sem volt még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!