Honnan tudhatom hogy tetszem a férfi tanáromnak, milyen jelekből, és nem csak szimpatizál velem?
figyeld, hogy viselkedik a többiekkel.
ha velük is ugyanúgy, akkor csak szimpátia.
Ne akarj tetszeni egy férfi tanárodnak:)
Én is voltam "szerelmes" huszonéves férfi tanárba, és szimplán csak rendes volt velem...ahogyan másokkal is...
Jó kérdés. Nálunk is nagyon kedvesek a férfi tanárok, de úgy gondolom, hogy ebbe nem kell belelátni semmi többet, pusztán, mivel ugyanaz az érdeklődési kör( legalábbis nálunk az egyetemen én ennek tudom be), ezért látja benned a jövő kis tudósát, segíteni, támogatni próbál, amit középiskolában nem szoktál meg.
Persze, fordulnak elő tanár-hallgató viszonyok, de ritka.
Ha te is egy ilyenbe keveredsz, azt úgyis észre fogod venni, a tanár is ember.(:
(Amúgy hány éves vagy? Mert ha még középiskolás, akkor sürgősen verd ki a fejedből. Egyetemen is necces, de közepiskolában már-már undorító.)
A tanároddal szerintem ne csinálj kapcsolatot.Inkább tanulj tőle.
1000 pasit találsz az utcán, discoba, majd az egyetemen, esetleg segédoktatóval lehet vmi.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!