Honnan tudhatom hogy tetszem a férfi tanáromnak, milyen jelekből, és nem csak szimpatizál velem?
Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 10:19
21/25 anonim válasza:
Mosolyogjál szépen, és igézően rá. Akkor a továbbiakban nem is kell felelned az órákon. Majd megbeszélitek a törit kettecskén, az ágyacskában.
22/25 anonim válasza:
Csak annyit, ha nagyon érdekel a tanár akkor csak a suli elvégzése után találkozzatok, mert őt kirughatják, illetve a többi diálk esetében sem lenne igazságos ha veled emiatt kivételezne...
AMúgy abban nincs semmi gond ha valaki beleszeret a tanárába, ez szerintem sok mással is megesik, illetve vannak olyan párok akik így ismerkedtek meg.
23/25 anonim válasza:
Tényleg ennyit romlott a férfitanárok erkölcse, már teli van az ország pedofil, tanárnak nem nevezhető, ribancfajzat pasikkal?
24/25 anonim válasza:
Jah amúgy mennyire jellemző már, hogy mindenkinek a töritanárok ugranak be csípőből, nálunk ilyen eset kivétel nélkül férfi történelem- és tesitanárokkal történt, túlsúlyban a törisek :) Sőt, még egyetemen is történészprofesszor csábítgatta egyéjszakásokra a nebulókat! Milyen titokzatos afrodiziákum járhatja át vajon a töriszertárak dohos levegőjét...?
25/25 anonim válasza:
nekem anno a matek fizik a tanár tetszett, ő 35-36 volt én ugy 17-18 lehettem...simán elmentem volna vele egy körre, de csak gondolatban, igazából már nem mentem volna el vele:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!