Honnan tudhatom hogy tetszem a férfi tanáromnak, milyen jelekből, és nem csak szimpatizál velem?
Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 10:19
11/25 anonim válasza:
Tényleg hanyast adott töriből?:D
12/25 A kérdező kommentje:
ő 38 én 18
2011. jan. 29. 12:07
13/25 anonim válasza:
nem vagy komplett. őt meg kirúgnám. nem értem, hogy egyszerű, világos szabályokat miért nem lehet betartani.
14/25 anonim válasza:
A saját érdekedben felejtsd el dolgot, mert rád fog később is rossz fényt vetni. Oké, hogy jogilag már nagykorú vagy, de biztosan be akarsz szerezni egy durva csalódást?
15/25 A kérdező kommentje:
miért vetne rám később rosz fényt?
2011. jan. 29. 18:14
16/25 anonim válasza:
nem tudom milyen suliba jársz, de a mienkből tuti kirúgnának egy tanárt, ha viszonya lenne egy diákkal.
17/25 anonim válasza:
Ha sex után rágyujt, akkor tuti csak szimpatizál.
18/25 anonim válasza:
Azért, mert pletykás, rosszindulatú emberek mindig vannak (kicsi az ország), és szerintem nem szeretnéd, ha az érettségidet leértékelnék a tanárok azért, mert megvetnek téged.
Tényleg a saját érdekedben hagyd ezt. Szerintem nem akarod kihasználtnak, eldobottnak érezni magad.
19/25 anonim válasza:
Ha nem vagy csúnya, akkor hidd el, simán megdugna, nem kell itt jeleket keresni. Nem olyan ritkák az ilyen viszonyok, gimnázium alatt 10 ilyen esetről tudtam biztosan, de többről is pletykáltak.
20/25 anonim válasza:
Jah és ezek a csajok hamar közröhej tárgyává váltak, meg persze hamar el lettek dobva. Úgyhogy csak hajrá! Az ilyen tinip*csákra bőven ráfér egy kis csalódás ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!