Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen jelekből sejtetted...

Milyen jelekből sejtetted hogy a párod megcsal? Mennyi idő után jöttél rá? Tagadta?

Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 18:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

gyakran "elgondolkozott", figyelmetlen volt. azelőtt mindig beszélt a volt nőről, aztán hirtelen semmit.

elmondta, kivel találkozik, de amikor a csajjal, ő hirtelen "csak egy ismerős" volt. hárított, mikor kezdeményeztem a szexet, és ha mégis rávettem, teljesen dekoncentrált volt. úgy éreztemm, mintha mást képzelne a helyemre, másképp is csókolt.

mikor kérdezgettem az exnőről, hárított, mikor konkrétan a dologra kérdeztem, tagadott, engem mondott kibírhatatlanul paranoiásnak, h mit képzelek, h örökké vádaskodom.

végül egyszer nem bírta tovább, vallott...de én akk már tudtam, h nem véletlenül viselkedett furán előtte.

megbocsájtottam, meg is szakította a kapcsolatot az excsajjal - de kutyából nem lesz szalonna, egy évre rá ugyanúgy megcsalt, ugyanazzal a nővel :S

2011. máj. 12. 19:49
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos,hogy a női megérzés működik,ezt sajna sokan féltékenységnek fogják fel,üldözési mániának,pedig nem....egy nő megérzi.Nem mindegyik,de a többség igen.
2011. máj. 12. 19:56
 13/22 anonim válasza:
100%
19:37 az biztos:DDD volt értelme a 100 valahány fajta bogarat tanulnom:P
2011. máj. 12. 19:56
 14/22 A kérdező kommentje:
19:40ha megcsalna nem próbálnám visszaszerezni akkor menjen a ri..jéhez.Aki 1* megteszi,többször is megfogja!
2011. máj. 12. 20:06
 15/22 tetris ***** válasza:
100%

A mocsok dinaja mindig a "haverokkal" lógott. A telefont nem vette fel. Későn járt haza. Elhidegültünk.

Ártatlan pofával tagadott mindent. Na, de aztán addig erősködtem, míg bevallotta. A pofátlan tetü. Száradjon le a...

2011. máj. 12. 21:13
 16/22 anonim ***** válasza:
82%
Hàt egyszer benyitottam a hàlòba, és ott làttam hogy a feleségem hempereg egy férfivel. Azt mondta hogy csak takarìtanak de aztàn kezdett nagyon gyanùs lenni.
2011. máj. 12. 21:28
 17/22 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem a te esetedben van alapja a gyanúdnak!:S

Kérdezz rá a párodnál.

2011. máj. 12. 21:36
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Előtte folyton bújt, ölelt, csókolt, szerelmes szavakat mondott, pár nap elteltével ezek egyszerre csak mind elmaradtak. Nem hittem volna, hogy megcsal, azt hittem, csak egy érzelmi kilengés. Aztán éjjel azt álmodtam, hogy megcsal, felhívtam, hogy ugye nem igaz, a telefonban tagadta, de kiderült, hogy éppen akkor volt a nővel:S Utóbb az is kiderült, hogy már korábban is megcsalt, pár nappal előtte. Egy barátjának mondta el, és onnan a fülembe jutott. Sajnos együtt maradtam vele még egy darabig, pedig azonnal ki kellett volna dobnom, most már tudom.
2011. máj. 13. 10:14
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem is tagadta :D.
2011. máj. 13. 11:15
 20/22 A kérdező kommentje:
Tegnap hívta a csajt,pedig kb 500ft volt a kártyáján,engem azért nem hív mert alig van rajta pénz.Ha tagad hogy derítsem ki?
2011. máj. 13. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!