Milyen jelekből sejtetted hogy a párod megcsal? Mennyi idő után jöttél rá? Tagadta?
gyakran "elgondolkozott", figyelmetlen volt. azelőtt mindig beszélt a volt nőről, aztán hirtelen semmit.
elmondta, kivel találkozik, de amikor a csajjal, ő hirtelen "csak egy ismerős" volt. hárított, mikor kezdeményeztem a szexet, és ha mégis rávettem, teljesen dekoncentrált volt. úgy éreztemm, mintha mást képzelne a helyemre, másképp is csókolt.
mikor kérdezgettem az exnőről, hárított, mikor konkrétan a dologra kérdeztem, tagadott, engem mondott kibírhatatlanul paranoiásnak, h mit képzelek, h örökké vádaskodom.
végül egyszer nem bírta tovább, vallott...de én akk már tudtam, h nem véletlenül viselkedett furán előtte.
megbocsájtottam, meg is szakította a kapcsolatot az excsajjal - de kutyából nem lesz szalonna, egy évre rá ugyanúgy megcsalt, ugyanazzal a nővel :S
A mocsok dinaja mindig a "haverokkal" lógott. A telefont nem vette fel. Későn járt haza. Elhidegültünk.
Ártatlan pofával tagadott mindent. Na, de aztán addig erősködtem, míg bevallotta. A pofátlan tetü. Száradjon le a...
Szerintem a te esetedben van alapja a gyanúdnak!:S
Kérdezz rá a párodnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!