Ezekből a jelekből mire gondolnátok egy párkapcsolatban?
(én nő vagyok, ő férfi... 4,5 éve vagyunk házasok)
- csökkentek a napközbeni emailek (mert neki nagyon sok dolga van. Mára oda jutottunk, hogy nem is ír)
- későn jön haza (mert neki sok a munkája)
- kevesebbszer kíván meg és szexel velem
- de ha igen, akkor hamar elmegy és néha nehezen áll fel neki (holott pár hónappal ezelőttig nem volt ilyen problem)
- nem lep már meg apróságokkal, mint régebben
- mindig ugyanazokról a dolgokról beszélünk kb., ugyanaz a napi rutin minden este (tv-zés, bealvás)
megcsal.vagy legalábbis van valaki a képben.
ne haragudj, én ezt gondolom, sajnos tapasztalatból.
ne legyen igazam.
11:56 Nem is mondtam olyat, hogy azt gondolom, megcsal. (remélem nem)
Én a stressz és a megunás között hezitálok. :( Vagy mindkettő keveréke. Már rákérdeztem, hogy uncsi vagyok-e. A válasz természetesen NEM volt. De nagyon fura ez a lepukkanása a kapcsolatunknak és úgy érzem nem miattam. (nem tőlem indul ki)
Mit kapott ő ezekért cserébe?mert,amiket leírtál,ő volt a "mintaférj".
Egyébként meg valószínű,hogy tényleg sok munkája van,és stresszes.
Cserébe mit kapott?
- napközben tőlem több emailt, kedves, érdeklődő leveleket.
- ha hazaér meleg vacsorát, tiszta lakást, kedvességet.
- ha nem állt fel neki, akkor megértést és nem tovább feszegetését a témának
- néha veszek neki dolgokat, amiket szeret, csak úgy spontán
- szoktam kérni, hogy társasozzunk, vagy csináljunk valamit, ne csak bealudjunk a tv előtt.
mire gondolok? csak tipikus férfi :D
viccet félre téve beszéld meg vele, h a munka okozza-e a bajt, vagy veled nincs megelégedve? hátha elmondja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!