Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha tudnád, hogy a párod 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tudnád, hogy a párod 2 hónapon belül eljegyez, te is egyfolytában ezen gondolkodnál? Hogyan tereljem el róla a figyelmem?

Figyelt kérdés
A párom elmesélte, hogy megvette a gyűrűt és 2 hónapon belül megtörténik az eljegyzés. Lelőtte a meglepetést. Azóta folyton ezen agyalok, hogy vajon mikor lesz a nagy kérdés. Minden nap úgy kelek fel, hogy talán ma és minden este úgy fekszem le, hogy talán majd holnap. Mit tegyek, hogy ne gondoljak erre?
2012. nov. 16. 10:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Hat nem valami okos pasi....
2012. nov. 16. 10:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Őőő, nem, nem gondolkodok ezen.

Én is tudom, hogy mondjuk 2 éven belül eljegyez max. (mire felépül a házunk), de nem pörgök mániákusan ezen a témán.

Szerintem egyfajta szempontból érdemes "lelőni a meglepetést", mert ilyenkor még meg lehet beszélni, hogy ki-mit gondol erről (van olyan lány is, aki nem szeretne eljegyzést, a srác meg igen...).

Szerintem ne parázd túl a dolgot, ez elég beteges, hogy minden nap ezen agyalsz. Mi változik akkor, ha megkér? Semmi különös, eddig is tudtad, hogy vele akarod leélni az életed, megvoltak a közös tervek, nem? Akkor meg ne idegeld magadat, mert semmi értelme.

2012. nov. 16. 10:31
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
Inkább azon agyalj, hogy 1 éven belül össze is tudtok-e házasodni, vagy még évekig csak menyasszonyi státuszod lesz!
2012. nov. 16. 10:59
 4/12 anonim ***** válasza:
28%
És akkor mi van ha az lesz? semmi.
2012. nov. 16. 11:01
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
Mire vár 2 hónapot?
2012. nov. 16. 11:08
 6/12 anonim ***** válasza:
56%
Sehogy. Szerintem beteges dolog húzni ezzel a másikat, vagy ennyire nem fogja fel, hogy ez mennyire fontos neked? Mire odaértek, hogy megkér, már tök közömbös lesz a dolog :S
2012. nov. 16. 11:13
 7/12 anonim ***** válasza:
79%

Most azt az egyet nem értem, hogy most min izgulsz konkrétan?

Hiszem már ahogy fentebb te magad is írtad, lelőtte a poént. Akkor meg nem tök mindegy mikor kérdezi meg?

Nem inkább arra vagy kíváncsi hogy néz ki az ékszer?

Mert gondolom azt nem mutatta meg. Így már érteném. De az, hogy mikork érdezi meg... :)

Szerintem csak szimplán hagyd, hogy történjenek az események. Ha ennyire izgulós vagy, számold ki a 2 hónapot, és vésd az esezdbe. Képzled azt, hogy akkor kér meg. Legrosszabb esetben akkor fog. Minden más nap ha megteszi, valóban meglepetés lesz. Szerintem máshogy nem nagyon tudsz ezen túllendülni ha ennyir eezen pörögsz.

2012. nov. 16. 11:18
 8/12 anonim ***** válasza:
23%
gondolj arra, hogy a házas férfiak 90%-a az első gyerek születésekor megcsalja a feleségét. vagy gondolj arra, hogy minél idősebb leszel, a férjedet egyre inkább a fiatal, szép lányok fogják érdekelni. egyből nem leszel olyan izgatott.
2012. nov. 16. 11:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Igen, azon gondolkodnék, hogy úszhatnám ezt meg.
2012. nov. 16. 12:57
 10/12 Joci84 válasza:
szerintem nincs is semmilyen gyűrű, ez inkább ilyen hitegetésnek tűnik, mert ezzel akar magánál tartani! Ha nem így van akkor bocs
2012. nov. 18. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!