Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyfolytában szomorú, mit...

Egyfolytában szomorú, mit tudnék csinálni?

Figyelt kérdés
Van egy kedves barátnőm, aki egy ideje megismerkedett egy Norvégiában élő fiúval. Még nem találkoztak, mert mindketten le vannak égve anyagilag. A barátnőm teljesen ki van akadva és gürizik egyfolytában (a fiú is) csak, hogy végre találkozhassanak, de a barátnőmre néha rátör a sírás és idegeskedik egyfolytában. Nem tudom, hogyan tudnék neki segíteni. Azt hiszem nagyon szerelmes, de rossz látni, hogy így ki van készülve. Igaz, hogy minden nap levelezgetnek, de ez így csak nem mehet tovább..vagy igen? Mit tehetnék, hogy jobb legyen nekik? Ráadásul a barátnőm főiskolás így nem tudnak összeköltözni na meg a norvég fiú nem profi angolból nem hogy magyarból a barátnőm meg csak angolul tud,bár már tanulják a másik nyelvét, de ebből nem hiszem, hogy 1-2 hónap alatt nagy előrelépés lenne.
2012. júl. 6. 15:18
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Barátnőd nagyjából egy 10 éves hisztis gyerek szintjén áll. Ok, hogy szerelmes meg blablabla, de annyi esze csak lehetne már, hogy ha akar valamit nem sír a szája meg depizik, hanem meló és nyelvet tanul. Mit vár könyörgöm, a szájába repül a sült galamb? Azt iylen én nem tudom sajnálni, tipikusan az, ha nincs baja, csinál magának...
2012. júl. 6. 15:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Dolgozik és nyelvet tanul. Ennyit a sült galambról...
2012. júl. 6. 15:30
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Akkor meg vegyen sírjon a sarokban, hát de most mit mondjak tényleg... Csodák akkor se történnek egyik napról a másikra...
2012. júl. 6. 15:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Kicsit harapós vagy. Ez látszik abból, hogy már írni se tudsz. Nyugi, nekem is melegem van, de ilyen a nyár. :)
2012. júl. 6. 15:48
 5/7 anonim válasza:

Hát sajnos ha sokáig akarják húzni akkor lesznek még ilyen kiborulások.

De nem kell rögtön leszólni minden működik amit akarunk hogy működjön nyilván nehéz lehet nekik de nem egy ismerősöm van akinek a párja külföldi.

Próbálj mellette leni nyugtatni és a legfontosabb beszéld meg vele .

2012. júl. 6. 16:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Beszélgetek néha vele, nyugtatgatom, de sajnos sokat nem használ
2012. júl. 6. 16:14
 7/7 anonim ***** válasza:

amíg nem találkoztak élőben, addig egy elképzelt ideálba szerelmesek... az csak élőben derül ki, hogy működik-e a kémia, vagy közömbösek egymásnak.

úgy értem...hogy hiányozhat valami, ami sosem volt a tiéd? ...vágyakozni lehet rá, de azért már összeköltözésre gondolni kicsit erős, szerintem.

nincsenek fapados járatok norvégiába???? kb 20-25 ezer ft-tól vannak Oslóba Budapestről..

2012. júl. 8. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!