Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen volt az eljegyzésetek?
Úgyértem röviden kíváncsi volnék hogyan zajlott. Fiúk és lányok véleményére egyaránt kíváncsi volnék. Én most tervezem a páromat eljegyezni és egy tó mellett sétálva szeretném megtenni amit már közösen tervezgetünk, de pluszban még ezen felül is lesz meglepetés :)
27/F
Köszönöm a válaszokat. :)
Nálunk nem volt semmi csicsa. Egy szürke hétfői napon mentünk vásárolni és megálltunk ép a járdán (minő véletlen előttünk volt egy ékszerbolt :D ) akkor megkérdezte, hogy "leszel a feleségem?" szóhoz nem jutottam, nagy meglepetés volt, rögtön a nyakába ugrottam és mondtam igen.
Nekem pont így volt a legszebb. Örültem neki, hogy nem kötötte semmi ünnephez hanem egy külön nap volt amire mindig fogunk emlékezni.
A tied is szép meglepetés, biztos örülni fog neki, de elhiheted, hogy akárhogyan is kérd meg a kezét örülni fog neki!
Sok boldogságot!
23/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!