Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nektek milyen volt az eljegyzé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen volt az eljegyzésetek?

Figyelt kérdés

Úgyértem röviden kíváncsi volnék hogyan zajlott. Fiúk és lányok véleményére egyaránt kíváncsi volnék. Én most tervezem a páromat eljegyezni és egy tó mellett sétálva szeretném megtenni amit már közösen tervezgetünk, de pluszban még ezen felül is lesz meglepetés :)

27/F

Köszönöm a válaszokat. :)

2013. nov. 27. 13:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) szép történetek :)
2013. nov. 27. 14:47
 12/12 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk nem volt semmi csicsa. Egy szürke hétfői napon mentünk vásárolni és megálltunk ép a járdán (minő véletlen előttünk volt egy ékszerbolt :D ) akkor megkérdezte, hogy "leszel a feleségem?" szóhoz nem jutottam, nagy meglepetés volt, rögtön a nyakába ugrottam és mondtam igen.

Nekem pont így volt a legszebb. Örültem neki, hogy nem kötötte semmi ünnephez hanem egy külön nap volt amire mindig fogunk emlékezni.

A tied is szép meglepetés, biztos örülni fog neki, de elhiheted, hogy akárhogyan is kérd meg a kezét örülni fog neki!

Sok boldogságot!

23/N

2013. nov. 27. 15:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!