Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen volt az eljegyzésetek?
Úgyértem röviden kíváncsi volnék hogyan zajlott. Fiúk és lányok véleményére egyaránt kíváncsi volnék. Én most tervezem a páromat eljegyezni és egy tó mellett sétálva szeretném megtenni amit már közösen tervezgetünk, de pluszban még ezen felül is lesz meglepetés :)
27/F
Köszönöm a válaszokat. :)
Szia nekem olyan volt párommal mentünk haza az utcán megálltunk a táskájában elkezdett keresgélni akkor még nem tudtam hogy a gyűrűt :) elmondott egy verset letérdepelt elém én meg szóhoz sem tudtam jutni , de igent mondtam :)
27 L és szerintem a tied is nagyon jó ötlet !
honduras-on nyaraltunk a párommal, és megbeszéltük h búvárkodni fogunk.
előre megbeszéltem az oktatóval, h egy viszonylag látható helyre egy kőhöz rögzítve helyezze el a gyűrűt.
mentünk is búvárkodni, és direkt arra mentem ahol a gyűrű volt, a páromnak mutattam, a vízben, h nézd van ott vmi, odament és amikor meglátta mi az , fülig ért a szája.
este egy romantikus vacsora volt még a tengerparton.
én láttam olyat, hogy egy srác felvette magát videóra, ahogy megy gyűrűt venni, ahogy megkéri az apjától a lánya kezét, ahogy megy be a moziba...szóval az egész videot lejátszatta a moziban a végén jött be és letérdelt a közönség soraiban ülő lány elé, úgy megkönnyeztem :) de persze most nem találom a videot, pedig youtun van
az enyém másmilyen volt azt nem írom le
nem az enyém, de tetszetős :)
3-as vagyok, megtaláltam amit kerestem, nagyon érdemes megnézni!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!