Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátommal 2 éve vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást, meg akarja kérni a kezem Karácsonykor, legalábbis utalgat rá. De apukámat még nem ismeri, meg ha jól tudom előbb őt kell megkérdeznie. Anyumat is alig ismeri. Meg igy a gyűrűt is,ne hordjam vagy mi, nem értem, hogy gondolja. Mindketten 20 évesek vagyunk.

2013. nov. 25. 09:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
30%
De akkor van igazábol értelme,addig minek?hogy évekig jegyben járjatok?ha nem ismeritek egymást(lakva) akkor ugy sem josolnék sok jövöt.Régen együtt maradtak az emberek,mert szégyen volt a válás,nem ugy mint manapság.
2013. nov. 25. 14:07
 22/28 anonim ***** válasza:
75%
Ne haragudj, és a parkba fogja megkérni a kezed?
2013. nov. 25. 16:50
 23/28 A kérdező kommentje:
honnan tudjam
2013. nov. 25. 17:45
 24/28 anonim ***** válasza:
ajjaj...itt nagy a baj....ez amolyan "mitfogszolni apa és anya"??ahelyett hogy veletek örülnének???
2013. nov. 25. 17:51
 25/28 A kérdező kommentje:
Már semmit, mert megmondtam neki, hogy én nem akarom és kész. Ennyi, sziasztok
2013. nov. 25. 17:53
 26/28 anonim ***** válasza:
Ha szereted,hozzámész,ilyen egyszerű.
2013. nov. 25. 17:57
 27/28 anonim ***** válasza:

Na ez tényleg komoly kapcsolat,azt se tudod mit szeretnél...a pasi készülne,meglepi,te meg a képébe vágod hogy nem akarod...nem csodálnám ha faképnél hagyna.Most azért mert ezt irtuk?Sajnállak ha emiatt irtad,akkor ezek szerint nincs még önállo gondolatod sem.20 évesen azért ez elég nagy baj...

meg 20 évesen csak parkokban találkozgatni,nem vagytok ti gyerekek....(én voltam aki a hasonlo tapasztalatát irta le,de mi legalább felmentünk valamelyikünkhöz,egymásnál aludtunk,szüleink ismerték egymást,tehát nem ezen a szinten voltunk mint ti:)

2013. nov. 25. 17:58
 28/28 anonim ***** válasza:
Felnőttek vagytok. Ha nem szokás, akkor nem kell megkérdeznie apádat. Ha apádék így neveltek, akkor az a jó neked, ha megkérdezi előbb tőle, aztán tőled. De egyébként meg általánosságban nem szokás megkérdezni már a szülőket. Ha megkért, akkor hordod a gyűrűt, találkoztok a szüleiddel és elmondjátok nekik. Apádat is megismeri legalább.
2013. nov. 25. 22:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!