Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Nem feltétlen fontos, hogy először az szüleidtől kérjen meg. Karácsonykor menjetek el együtt a szüleidhez és akkor megkérheti a kezedet is. De felesleges ehhez gyűrűt venni, mert azzal NEM jegyez el. Ez csak amerikai szokás. Eljegyzéshez mindkettőtöknek karikagyűrű kell.
De eljegyzésnek csak akkor van értelme, ha rövidesen össze is házasodtok.
Szerintem igen is szép, ha valaki eljegyzésre eljegyzési gyűrűt kap (nem pedig karikagyűrűt),valamint esküdni sem kell egyből... Én egy éve vagyok eljegyezve, de házasodni még pár évig nem fogunk, mert ahhoz még egy két dolgot meg kell tennünk.
Kérdező a kérdésedből látszik, hogy te tényleg nem akarod,hogy eljegyezzen. Akkor inkább utalgass neki te is, hogy szerinted ez még korai, stb. Azt meg én sem értem, hogy 2 év alatt, miért nem ismerte meg a szüleidet? Valamint egyébként szerintem az e fontos, hogy tőlük kérje meg a kezed, hiszen manapság egész mások a szokások.
Igen!
Egyébként miért nem viszed fel karácsony elõtt, hogy jobban megismerjék a szüleid és forditva?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!