Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti mit tennétek? Belevágjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? Belevágjak ilyen körülmények között?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt a barátnőmmel. Gyönyörű, csinos, művelt lány. Úgy terveztem, hogy Mikuláskor eljegyzem: a csomagba rejteném az ékszeres dobozt. De: tegnap kaptunk egy esküvői meghívót. Az unokatesóm nősül jövő májusban. A meghívót nézegetve azt mondta, hogy az esküvő csak arra jó, hogy két ember olyanokon vitatkozzon, ami fel sem merülne, ha nem lennének házasok. Megdöbbentem, megkérdezzem, hogy ezt komolyan gondolja. Nevetett és mondta, hogy persze. Nézz meg minket, nem jobb így. Most elbizonytalanodtam, lehet, hogy engem is kinevetne?Mit tegyek?

#bionytalanság
2013. nov. 14. 09:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
77%
Én megkérném a helyedben, esetleg a leánykérés közben elmondanám neki, hogy emlékszem múltkor említetted, hogy a házasság nem neked való, de úgy érzem a jegyesség nem változtatna a kapcsolatunkon, mégis kifejezné, hogy te vagy az igazi, és veled szeretném leélni az életem. A házasságot meg majd meglátjuk idővel. szerintem, mint gyűrű amit hordhat és szép biztosan örülni fog neki, és egy nem jegygyűrű.
2013. nov. 14. 15:48
 22/27 anonim ***** válasza:
27%
amúgy a reakciója mondat szó szerint elhangzik a szex és new yorkban, remélem nem onnan vette :D
2013. nov. 14. 16:58
 23/27 A kérdező kommentje:
Utolsó:tuti nem. Olyanokat nem néz. Most még dolgozik, de azt hiszem vacsoránál szóba hozom a témát. A gyűrűt már kinéztem, mikor múlt héten Bécsben voltam. Lehet, hogy nem jegygyűrűnek, de mindenképpen megveszem. Annyira illene a kézére...
2013. nov. 14. 18:26
 24/27 anonim ***** válasza:
73%

22-es, ez a mondat a "Házibuli 2"-ben hangzik el. Vic dédnagyija mondja a múzeumban. Tinikorom kedvenc filmje, azóta is tudom kívülről. :)

Kérdező: igazad van. Hanyagold a meglepetést. Beszéljétek meg. Sok sikert!

2013. nov. 14. 20:18
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp meg kéne beszélni. Az eljegyzésnek igazából nem csak a meglepetés gyűrűadásról kéne szólni, hanem arról, hogy a párnak közösek a tervei a jövőre nézve. Amennyiben ez itt nem teljesül, akkor fölösleges megkérni a kezét.

Egyébként sajnálom, hogy 5 év alatt semmilyen téren nem merül a fel a közös jövő és az esetleges családalapítással kapcsolatos nézetek.

2013. nov. 15. 18:52
 26/27 anonim ***** válasza:
Hát lehet, hogy egyenes, de én is képes valami hülye poénnal elütni helyzeteket, amik zavarba hoznak. és azért, mikor kapunk egy esküvői meghívót a párommal, akkor kicsit kellemetlenül érzem magam mindig, mert lóg a téma a levegőben. Szóval lehet, hogy épp csak ez jutott eszébe. És az is lehet, amit valaki már mondott, hogy a nagy esküvőkkel van baja, de egy kis meghittel nem lenne.
2013. nov. 16. 00:01
 27/27 Patrii*-* válasza:
Vedd meg a gyűrűt! az előttem lévőket nem olvastam el de biztos vagyok benne hogy ő is szeretné lehet azért reagált így mert ti már 5 éve együtt vagytok és még nem kérted meg a kezét. Ja és egy lány odáig van az ilyen cuki meglepetésektől tehát ne félj! Sok boldogságot:))
2013. nov. 18. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!