Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Milyen idősek voltatok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen idősek voltatok, mennyi ideje voltatok együtt, és hogyan kérte meg a kezeteket a kedvesetek? Mármint milyen körülmények között? Hogyan zajlott és hol?

Figyelt kérdés
Kérlek írjátok le mert nagyon kíváncsi lennék és ugyanakkor hálás is. :) Köszönöm. :)
2013. jan. 20. 16:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
12%
Azt várhatod, hogy leírom...
2013. jan. 20. 16:16
 2/14 anonim ***** válasza:
44%

20 voltam ő 29. 1 éve voltunk együtt kb.

Egy luxushajón valahol Mallorca és Ibiza környékén. Vacsi után visszamentünk a kabinba átöltözni és ott volt az ágyon a gyűrű, letérdelt és megkért :) Aztán kimentünk megünnepelni fedélzetre :)

Életem egyik legszebb pillanata volt.

2013. jan. 20. 16:32
 3/14 anonim ***** válasza:
26%
Kedvesetek?Kevés irritálóbb szó van,mint ez.
2013. jan. 20. 16:38
 4/14 anonim ***** válasza:
4%
én csak akkor kérem meg egy nőnek a kezét ha az enyém elfáradt
2013. jan. 20. 16:42
 5/14 anonim ***** válasza:
72%

Én 29 éves múltam,és kb fél év együtt járás után kérte meg a kezem.

Azt nem írom le hol történt,mert nem szép emlék,de a fülembe súgva kérdezte meg,ezután még sokszor megkérdezte,mert azt mondta imádja hallani a választ :)

3 éve vagyunk házasok.

2013. jan. 20. 17:20
 6/14 anonim ***** válasza:
83%
Én 23 éves voltam, 6 éve voltunk együtt, és úgy tervezte, hogy minden advent vasárnapon kedveskedett valami nem megszokottal majd a 4. vasárnapon megkérte a kezem .
2013. jan. 20. 17:29
 7/14 anonim ***** válasza:
12%
"Azt nem írom le hol történt,mert nem szép emlék"
2013. jan. 20. 18:18
 8/14 anonim ***** válasza:
34%
Jáááj ilyet nem szabad kérdezni, mert a sok kutyának se kellő csont elszomorodik és még a végén elássák magukat ;P
2013. jan. 20. 20:01
 9/14 anonim ***** válasza:
55%

23 voltam, a vőlegényem 28. Otthon kérte meg a kezemet egy sima hétköznap, pont az ágyon olvastam, ha jól emlékszem. Nem volt akkora meglepetés, mert már nagyon a "levegőben lógott" a dolog, de persze örültem neki nagyon :)

Ja, és picit több mint másfél éve éltünk akkor együtt.

A harmadik évfordulónk napján lesz az esküvő most tavasszal.

Mellesleg engem a vőlegényem mindig a kedvesének hív, és egyáltalán nem irritáló, inkább megtisztelő, mindig meghat, olyan kedvesen mondja...Nem egy lány jegyezte meg már neki, hogy szerencsés a párja, amiért ilyen szépen beszél róla. De mindegy is, csak nem értem, egyesek mit tudnak ennyit lovagolni mások szóhasználatán. Olyan kicsinyes ez a viselkedés.

2013. jan. 20. 20:10
 10/14 anonim ***** válasza:
81%

Nos! :D Mindenki hüledezik, amikor elmesélem, hogy mennyi idő után kérte meg a kezem a férjem!

2 hét együtt járás után!!! Mi imádjuk a rock'n'roll-t! Éppen egy olyan buliban voltunk, ahol ő is zenélt. A szokásos leköszönése (zongora fedelének meggyújtása) közben/helyett felhívott a színpadra, és zenés kíséret mellett, hatalmas tömeg előtt kérte meg a kezem! :) 4 és fél éve élünk tökéletes, boldog házasságban, és nevelgetjük csodás, 20 hónapos kisfiunkat. Egyébként az esküvőnk másnapján voltunk fél évesek!!! :D

2013. jan. 20. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!