Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen idősek voltatok, mennyi ideje voltatok együtt, és hogyan kérte meg a kezeteket a kedvesetek? Mármint milyen körülmények között? Hogyan zajlott és hol?
20 voltam ő 29. 1 éve voltunk együtt kb.
Egy luxushajón valahol Mallorca és Ibiza környékén. Vacsi után visszamentünk a kabinba átöltözni és ott volt az ágyon a gyűrű, letérdelt és megkért :) Aztán kimentünk megünnepelni fedélzetre :)
Életem egyik legszebb pillanata volt.
Én 29 éves múltam,és kb fél év együtt járás után kérte meg a kezem.
Azt nem írom le hol történt,mert nem szép emlék,de a fülembe súgva kérdezte meg,ezután még sokszor megkérdezte,mert azt mondta imádja hallani a választ :)
3 éve vagyunk házasok.
23 voltam, a vőlegényem 28. Otthon kérte meg a kezemet egy sima hétköznap, pont az ágyon olvastam, ha jól emlékszem. Nem volt akkora meglepetés, mert már nagyon a "levegőben lógott" a dolog, de persze örültem neki nagyon :)
Ja, és picit több mint másfél éve éltünk akkor együtt.
A harmadik évfordulónk napján lesz az esküvő most tavasszal.
Mellesleg engem a vőlegényem mindig a kedvesének hív, és egyáltalán nem irritáló, inkább megtisztelő, mindig meghat, olyan kedvesen mondja...Nem egy lány jegyezte meg már neki, hogy szerencsés a párja, amiért ilyen szépen beszél róla. De mindegy is, csak nem értem, egyesek mit tudnak ennyit lovagolni mások szóhasználatán. Olyan kicsinyes ez a viselkedés.
Nos! :D Mindenki hüledezik, amikor elmesélem, hogy mennyi idő után kérte meg a kezem a férjem!
2 hét együtt járás után!!! Mi imádjuk a rock'n'roll-t! Éppen egy olyan buliban voltunk, ahol ő is zenélt. A szokásos leköszönése (zongora fedelének meggyújtása) közben/helyett felhívott a színpadra, és zenés kíséret mellett, hatalmas tömeg előtt kérte meg a kezem! :) 4 és fél éve élünk tökéletes, boldog házasságban, és nevelgetjük csodás, 20 hónapos kisfiunkat. Egyébként az esküvőnk másnapján voltunk fél évesek!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!