Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen körülmények között kérnéd meg valaki kezét?
Figyelt kérdés
És most azt kérem légyszi ne olyanok írjatok,akik megvetik ezt a dolgot,és cikinek tartjátok.
Modern felfogásúak vagyunk és ez hosszú történet miért én...A mi kapcsolatunk őrült és ez belefér.
Csak a körülményekben vagyok bizonytalan.Mi lehet romantikus,de mégsem túl sok egy pasinak?
lány24
2010. jan. 18. 21:32
1/16 anonim válasza:
3/16 A kérdező kommentje:
Nem kell lebeszélni, nincs miről...
A kérdés a körülményekre vonatkozik...
2010. jan. 18. 21:48
4/16 anonim válasza:
szerintem térdelj le egy rózsával a kezedben :D LOL (elég megalázó lesz a helyzet amúgy is, akkor már nem mindegy)
5/16 A kérdező kommentje:
Mért lenne megalázó?
Nem olyan tipus aki valaha is megkérné az én kezem,holott tudom nagyon szeret.De csalódott,és nem teszi meg újra.Én pedig megértem őt, és elfogadom.Ezért megteszem én.
2010. jan. 18. 22:00
6/16 anonim válasza:
hat mond neki hogy menjetek el vacsizni,vagy csak setalni valami parkba,ahol nincs sok ember.majd kozold vele,hogy szeretnel a felesege lenni,es hogy hajlando e elvenni.de elotte azert puhatolozz nala,hogy mi a velemenye a hazassagrol.ne hogy koppanj.sok szerencset.
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm...a vacsis dolog nekem is eszembe jutott már,de valami igazán különlegeset szeretnék, valami nagy meglepit...
2010. jan. 18. 22:17
8/16 anonim válasza:
ne haragudj, de miből gondolod, hogy igent mond, úgy hogy te kéred meg, ha már egyszer megmondta, hogy nem nősülős??? Most komolyan azt akarod, hogy ott állj kikosarazva??
9/16 anonim válasza:
22:05os vagyok.megis mijen nagy meglepire gondoltal?azert ne hivd oda a familiat,meg ijenek:)sztem a vacsis dolog tok jo.mire gondoltal meg?
10/16 A kérdező kommentje:
22.05ös: mindenképp kettesben akarom.hát akkor marad a vacsi...:) de köszi
És nem azért nem kér meg mert nem akar nősülni...ez hosszú történet.De itt most nem ez a lényeg...
2010. jan. 18. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!