Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen körülmények között kérnéd meg valaki kezét?
És most azt kérem légyszi ne olyanok írjatok,akik megvetik ezt a dolgot,és cikinek tartjátok.
Modern felfogásúak vagyunk és ez hosszú történet miért én...A mi kapcsolatunk őrült és ez belefér.
Csak a körülményekben vagyok bizonytalan.Mi lehet romantikus,de mégsem túl sok egy pasinak?
lány24
Példaul elmennék vele kirandulni, és „véletlenül“ felmennék vele (kettesben) egy nagy hegy vagy kilato tetejére, ahol az egész környéket belatni. Ott a „vilag tetején“ a mindenség elött, felajanlanam önmaga-mat és a hatralevö életemet.
Vagy ha nincs ilyen magaslat a környéken (pl. alföldön), akkor keresnék egy templomromot a puszta közepén. (Magyarorsza-gon és környékén sok ilyen talalhato.) Ott megkeresném körülbelül, hogy hol az oltar, ott letérdelnék elé (lany ne térdeljen le), és megkérném a kezét.
fiu29
Köszi az ötleteket! :)
Puszi nektek!
Én a Körös parton kértem meg a feleségem kezét. :) Hosszan megcsókoltam közben felhúztam az ujjára a gyűrűt, utána megkérdeztem, hogy lesz-e a párom egy életen át. :)
Szegény először azt se tudta mit csináljon, elmosolyodott és könnyezve kimondta, Igen.
Egy 2 éve boldog házasságban élő férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!