Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti mit tennétek? Belevágjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? Belevágjak ilyen körülmények között?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt a barátnőmmel. Gyönyörű, csinos, művelt lány. Úgy terveztem, hogy Mikuláskor eljegyzem: a csomagba rejteném az ékszeres dobozt. De: tegnap kaptunk egy esküvői meghívót. Az unokatesóm nősül jövő májusban. A meghívót nézegetve azt mondta, hogy az esküvő csak arra jó, hogy két ember olyanokon vitatkozzon, ami fel sem merülne, ha nem lennének házasok. Megdöbbentem, megkérdezzem, hogy ezt komolyan gondolja. Nevetett és mondta, hogy persze. Nézz meg minket, nem jobb így. Most elbizonytalanodtam, lehet, hogy engem is kinevetne?Mit tegyek?

#bionytalanság
2013. nov. 14. 09:59
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Vedd meg neki a gyűrűt, lesz öröm a köbön:) Sok boldogságot Nektek:)
2013. nov. 14. 10:04
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Jah szerintem is,vedd meg.... nem hiszem,hogy kinevet majd mikor meglátja,a nők ilyenek ;).Sok sikert ám!
2013. nov. 14. 10:05
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon érdekes, hogy 5 év alatt nem beszéltetek még arról, hogyan képzelitek el együtt az életeteket... ezt most kéne pótolnod. És akkor az alapján már tudni fogod, minek örülne.
2013. nov. 14. 10:06
 4/27 anonim ***** válasza:
92%
Hat ha eddig nem merult fel koztetek a hazassag kerdese, az is lehet hogy igy probalta leplezni a valodi erzelmeit. Nem akarta azt mondani, hogy "a francba, Kati is ferjhez megy, te meg meg mindig nem akarsz elvenni ennyi ido utan"
2013. nov. 14. 10:06
 5/27 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem igaza van. Minek vennéd el most, ha öt évig nem akartad?
2013. nov. 14. 10:10
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is furcsa, hogy 5 év alatt még nem tisztáztátok ki hogy áll a házassághoz!

Egyébként vannak ilyen emberek, pl. nőként nekem sem a világ legfontosabb dolga az esküvő, DE ennek ellenére örülnék ha megkérne a párom.

Ha hasonlóan reagálna a gyűrűre, mármint nevetve (amit azért kétlek), akkor egyszerűen kérdezd meg nem szeretne-e veled felesleges dolgokon vitatkozni élete végéig :))

2013. nov. 14. 10:11
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak élcelődött.Talán kimondatlanul vágyna a gyűrűre,szóval azt mondom,próbáld meg.
2013. nov. 14. 10:13
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Én is mindig azt mondta,hogy a házasság hülyeség és,hogy én soha nem megyek férjhez :-D!

Most decemberben lesz az első házassági évfordulónk :-D

Vedd meg a gyűrűt!

29/

2013. nov. 14. 10:14
 9/27 anonim ***** válasza:
15%

"Gyönyörű, csinos, művelt lány."

Persze, mert egy takarítónőt el sem vennél mi??? Nem azért kell elvenni valakit feleségűl mert "művelt" hanem azért mert szereted!

2013. nov. 14. 10:14
 10/27 A kérdező kommentje:
Tudjátok az a gondom, hogy ő a legegyenesebb ember, akit valaha ismertem. Ez is tetszett meg benne. Nem alakoskodik, nem játszik szerepet. A fekete az fekete és kész. Nem utalgat dolgokra, hanem kimondja mit akar. Ilyen formában nem egy átlagos nő. És bevallom: tényleg az vonzott benne, hogy nem akart azonnal a templomba cipelni. Kiegyensúlyozott a kapcsolatunk, de én szeretnék tovább lépni. De ha ő nem akar, akkor sem szeretném elveszíteni. Szóval lehet, hogy a meglepetés eljegyzésről inkább lemondok. Jobb lesz vele megbeszélni....
2013. nov. 14. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!