Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném ha a barátom végre eljegyezne.9 ev után ez olyan nagy kérés?
Nem akar elvenni. Most ez így jó neki. Őrzi a szabadságát. Állítsd nyíltan választás elé, hogy legalizálja-e együttéléssel, házassággal a kapcsolatot, vagy váljatok el, ne rabolja fölöslegesen az idődet, neked is jogod van a boldog családi életre, mint minden nőnek és férfinak. Ha fontos vagy neki, akkor lép. Ha nem akkor azt mondja, hogy váljatok el.
Ne várd meg, míg 30 éves leszel. Minden normális nő házasságra, gyerekekre vágyik, mert ez az egészséges világ rendje. Aki ezt tagadja, az hazudik (vagy hiányzik belőle az alapvető női-anyai ösztön, de ez ritka). Manapság divat a "szingliség", és sok nő saját magával is el akarja hitetni, hogy neki az a jó. Nem igaz! mind hazudik önmagának is.
"Minden normális nő házasságra, gyerekekre vágyik, mert ez az egészséges világ rendje. Aki ezt tagadja, az hazudik (vagy hiányzik belőle az alapvető női-anyai ösztön, de ez ritka). Manapság divat a "szingliség", és sok nő saját magával is el akarja hitetni, hogy neki az a jó. Nem igaz! mind hazudik önmagának is."
Na ezzel azért ne gyertek már!!! Egy dolog, hogy a nők többsége párra vágyik, de marha nagy tévedés azt mondani, hogy minden nő kapcsolatfüggő!! Én sem mondom, hogy aki férjre, meg gyerekre vágyik az magának is hazudik... Pedig nyugodtan mondhatnám, hogy a fele sem igazi vágy, hanem társadalmi elvárás és sok nő élne szívesebben laza életet, amiben más álmok is megvalósulhatnak, nem csak habos-babos menyasszonyi ruha, majd az azt követő szürke mindennapok, meg a pelenka korszak és örökös háztartásozás.
Én például egyáltalán nem vágyok erre. Úgy élem az életem, ahogy megálmodtam és nem úgy, ahogy mások elvárják.
Kompromisszumot csak magammal kötök!
De az nem baj, ha te nem így élsz, csak ne gyere azzal, hogy aki nem arra vágyik, mint te, az hazudik.
Kérdező neked azt tanácsolom, amit az előttem szólóak. Ha neked nem ez az álmod, hogy így élj, akkor lépj és keresd meg azt, akivel megvalósíthatod.
Senki nem lesz boldog, ha nem az álmai eléréséért él.
"tudja mit akar, de meg nem most." azt irod ezt mondja. Akkor lefordítom neked:
"téged drágám soha a büdös életben nem veszlek el, szabadidő elütésére és d.gni jó vagy de mást nem tervezek veled. Amig nem jön az igazai vagy más addig megteszed".
szóval lépj tovább 9 év után nyugodtan!
Minden nő házasságra és gyerekre vágyik és aki nem ezt állítja azt hazudik????? :DDDD
Ezen most jót mosolyogtam x)
Talán a régi módi társadalom várja el ezt egy nőtől, de ne tévesszük már össze az igazi vágyakkal és álmokkal...
Tény, hogy én is szeretnék egy saját családot, de van még egy két olyan dolog, amelyeknek a megvalósítására sokkal jobban vágyom, mint gyerekszülésre...
A kérdezőnek pedig üzenném, hogy sajnálom, hogy ilyen helyzetbe került, de még nagyon fiatal és még semmi sincs veszve...bár 9 év nem kevés, de még mindig csak huszon éves így még helyre lehet hozni a dolgokat...mindenképpen beszélj erről a pároddal és ha kitér, akkor bizony ultimátumot adnék neki a helyedben.
És ne az eljegyzéssel kezd, hanem először az össze költözéssel! Hidd el hogy fontosabb, mert így legalább látni fogjátok milyen együtt élni. Ha erre sem képes, akkor szerintem mondj neki pápát :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!