Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném ha a barátom végre eljegyezne.9 ev után ez olyan nagy kérés?
Figyelt kérdés
Lassan 9 éve vagyunk együtt a párommal, nem élünk együtt. Lényeg, hogy bár voltak kisebb-nagyobb hulámvölgyek, én nagyon szeretném, ha végre eljegyezne. Ez szerintem számára is nyilvánvaló. Augusztusban megyünk kirándulni és én mar megint beleélem magam, hogy hstha most végre...de mindig ez van. Minden karácsonykor, valentin napon, szulinapkor, kirandulasaon beleélem magam es jó nagyot csalodok. Igy annyira szomoru leszek es elkeseredett, hogy elcseszem vele az adott alkalom hangulatat. En szeretnék tovabb lepni, osszekoltozni, 9 ev utan szerintem evidens, de o mindig azt feleli: tudja mit akar, de meg nem most. Szerintetek ez valasz? Pedig nagyon is családpárti. En 26 o 30 eves, mindeketten dolgozunk, neki nagyon is jol meno allasa van, en sem panaszkodhatok. Szoval minden adott volna, de o megis var...mire? Nem tudok kiigazodni rajta es ha beszelni szeretnek errol akkor azonnal harit.2013. júl. 19. 14:54
11/31 anonim válasza:
nagyon gondold át ezt a kapcsolatot, 9 év után még összeköltözni se akar az azért jelent valamit...
12/31 anonim válasza:
Én minél előbb kilépnék ebből a kapcsolatból. Nem akar veled elkötelezettséget, láthatóan teljesen mások a vágyaitok az életben.
13/31 anonim válasza:
Ez mindkettőtök részéről a tiniszerelemben megakadt kapcsolatnak tűnik, ha egy 26/30-as pár 9 év után sem él együtt, akkor inkább azon imádkozz, hogy most már ne is kérje meg a kezed...
14/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat...számomra is elgondolkodtató, hogy van-e értelme igy folytatni. És hogy egyáltalán akarom-e még vagy megéri-e még várni. Az a baj, hogy semmire sem tud konkrét választ adni, igy arra sem, hogy miért nem akarja az összeköltözést. Igazából 3 éve várok. Magam sem tudom miben reménykedem még.
2013. júl. 19. 15:25
15/31 anonim válasza:
Összeköltözésről sem volt szó sosem? Ez eléggé furcsa... én leülnék vele megbeszélni, addig nem hagynám békén, míg nem nyögi ki mi baja. Sok sikert! :D
16/31 anonim válasza:
Összeköltözni se akar? Szerintem az nagyobb gáz, mint a gyűrű hiánya. Amúgy is jobb együtt élni kicsit, mielőtt eljegyez. De miért nem akar összeköltözni? Ja mert otthon anyuci alá tesz mindent? Ha 9(!) év után semmit sem léptek előre, akkor egyértelmű: neki jó így, nem akar komolyodni!
17/31 anonim válasza:
egyébként,én ezt az eljegyzést már nem is erőltetném,mert ha meg is tenné hogy elvesz,-az ilyen kapcsolatok után szokott lenni 2 éven belül válás.
18/31 anonim válasza:
Én ugyan nem vágytam eljegyzésre, de a párom 9 év után kérte meg a kezem. Akkor már köszönöm, nem kértem belőle..
19/31 anonim válasza:
hogy tudsz komolyan venni egy olyan kapcsolatot ami 9 éve ugyanazon a szinten toporog? szerintem sokat segítenél magadon ha kilépnél belőle, és elkezdenél élni egy kicsit, mielőtt még végleg kiöregszel a pártalálási lehetőségekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!