Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném ha a barátom végre eljegyezne.9 ev után ez olyan nagy kérés?
Figyelt kérdés
Lassan 9 éve vagyunk együtt a párommal, nem élünk együtt. Lényeg, hogy bár voltak kisebb-nagyobb hulámvölgyek, én nagyon szeretném, ha végre eljegyezne. Ez szerintem számára is nyilvánvaló. Augusztusban megyünk kirándulni és én mar megint beleélem magam, hogy hstha most végre...de mindig ez van. Minden karácsonykor, valentin napon, szulinapkor, kirandulasaon beleélem magam es jó nagyot csalodok. Igy annyira szomoru leszek es elkeseredett, hogy elcseszem vele az adott alkalom hangulatat. En szeretnék tovabb lepni, osszekoltozni, 9 ev utan szerintem evidens, de o mindig azt feleli: tudja mit akar, de meg nem most. Szerintetek ez valasz? Pedig nagyon is családpárti. En 26 o 30 eves, mindeketten dolgozunk, neki nagyon is jol meno allasa van, en sem panaszkodhatok. Szoval minden adott volna, de o megis var...mire? Nem tudok kiigazodni rajta es ha beszelni szeretnek errol akkor azonnal harit.2013. júl. 19. 14:54
1/31 anonim válasza:
Hát, 9 év járás után egyáltalán nem nagy kérés. De én hamarabb kiakadtam volna attól, hogy még mindig nem éltek együtt. Ez hogy lehet??
2/31 anonim válasza:
Ha eddig nem jegyzett el, akkor ezután sem fog. Nem is akar....
3/31 anonim válasza:
Az eljegyzés egy dolog,mi 20 év után sem vagyunk házasok,mégis élünk boldogan.
Engem inkább az zavarna,hogy összeköltözés sincs,ami azért ennyi idő után már bőven kellene.
4/31 anonim válasza:
Sajnos a 2-esnek van igaza. Minden amellett szól, hogy Ő nem akarja veled lekötni magát. Válts időben, hidd el jobban jársz. 9 év járás, ráadásul Ő sem tini 30 éves. Már rég lépett volna, ha akar. Neki így kényelmes. Mivel Te pedig szerelmes vagy bele (rózsaszín köd), bármilyen meséjét a majd egyszerről beveszed.
5/31 anonim válasza:
Jesszus, 9 év után még együtt sem éltek? Hát...én nem akarlak elkeseríteni, de nagyon úgy fest, hogy csak egy dugótárs vagy neki, élettársnak sem akar, feleségnek meg még annyira sem.
6/31 anonim válasza:
Pontosan, ahogy 3. válaszoló írta. Hogyhogy nem laktok még együtt? Mi csak 1 éve járunk, de most fogunk összeköltözni. Nem is bírnám ki tovább külön lakva. :)
8/31 anonim válasza:
ha eddig nem tette meg, ezután sem fogja. Valószínüleg jól érzi veled magát, de nem akar elköteleződni. Lehet, hogy más is van a képben.........3. személy
9/31 anonim válasza:
Ha halogat és hárít, amikor szóba hozod, akkor nincs szándékában, sem eljegyezni, sem összeköltözni veled.
Nem is tudom, hogy miben reménykedsz még?
10/31 anonim válasza:
hát ez eléggé gyanús,hogy már 9 éve együtt vagytok,és semmit sem akar. se eljegyzést,se összeköltözést..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!