Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzés előtt állunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzés előtt állunk, barátnőmről kiderült, hogy az előző kapcsolatában megcsalta az akkori párját?

Figyelt kérdés

Szóval nem engem csalt meg, hanem az előző barátját.

De nekem ez akkor is fontos, a kapcsolatunk elején direkt megkérdeztem tőle, hogy csalta-e már meg valamelyik barátját, és ő egyértelműen kijelentette, hogy soha és ő nem is olyan.

MOst kiderült, hogy akit anno barátnak állított be, vele csalta az akkori barátját. MOndjuk valamit sejtettem, rá is kérdeztem, de mindig tagadott. Az az érdekes, hogy nem fizikai megcsalásról van szó, hanem érzelmiről, ráadásul másfél éven keresztül. Olyanokat írt neki, hogy nem telt el nap, hogy ne gondolt volna rá, meg őt szerette végülis, de nem akart kilépni a kapcsolatából.

Engem ez nagyon zavar, ha ezt tudtam volna, talán minden másképp alakul.

Szerintetek túlreagálom?

2013. júl. 2. 11:25
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

Bocs, de teljesen magamra ismertem,

mert én is ugyan így nem láttam a szerelemtől.

Azután kiderült, hogy csetelgetett, és meg is csalt, többször is.

Be kell látnod, hogy semmiképpen sem való neked ez a nőszerű lény!!!!

2013. júl. 3. 08:13
 42/50 A kérdező kommentje:
Sajnos van benne valami, ennyi hazugság után soha nem fogok már bízni benne teljesen.
2013. júl. 3. 08:46
 43/50 anonim ***** válasza:
Döntöttél Kérdező? Mit fogsz most csinálni?
2013. júl. 3. 13:21
 44/50 A kérdező kommentje:

Teljesen tanácstalan vagyok, mert szeretem, és ő is szeret, azt is érzem.

Lehet adok még egy esélyt, hátha befejezte a hazudozást, füllentést.

2013. júl. 4. 13:09
 45/50 anonim ***** válasza:
100%

1. Jó hír, hogy szereted.

2. Jó hír, hogy (állítólag) ő is szeret.

3. Rossz hír, hogy melletted más pasikat is fog szeretni!!

D Ö N T S É L.

2013. júl. 5. 08:14
 46/50 anonim ***** válasza:
Én még annyit tennék hozzá, hogy az emberek nagyon, de nagyon ritkán tudnak megváltozni gyökeresen. Nekem ez a tapasztalatom.
2013. júl. 5. 08:27
 47/50 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem is, ezért is vagyok szkeptikus, csak ugye a szerelem...
2013. júl. 5. 13:22
 48/50 anonim ***** válasza:

Nem jelent semmit! Én is megcsaltam az egyik exemet, de a férjemnek ezt bevallottam amikor együtt jártunk. A férjemet pedig sose csaltam meg, az esküvőnk előtt sem, és azóta sem.

Ha valaki egyik párját megcsalja akkor az nem jelenti azt hogy mindet meg fogja!!!! Csak akkor lehet gyanús, ha mindet megcsalta előtted...de

Az már kicsit szomorú, hogy hazudott neked, viszont nem csalt meg!

Így nem kell felfújni a dolgot...viszont nagy kérdés, miért nem mondta el... erről kellene beszélgetni vele.

27/N

2013. júl. 6. 18:18
 49/50 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat.. addig a pontig jutottam, hogy te eltiltottad a sráctól. Na én ezen a ponton hagytalak volna el.
2013. aug. 1. 10:46
 50/50 anonim ***** válasza:
Hát bunkón...Megszoksz vagy megszöksz.
2013. szept. 28. 23:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!