Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzés előtt állunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzés előtt állunk, barátnőmről kiderült, hogy az előző kapcsolatában megcsalta az akkori párját?

Figyelt kérdés

Szóval nem engem csalt meg, hanem az előző barátját.

De nekem ez akkor is fontos, a kapcsolatunk elején direkt megkérdeztem tőle, hogy csalta-e már meg valamelyik barátját, és ő egyértelműen kijelentette, hogy soha és ő nem is olyan.

MOst kiderült, hogy akit anno barátnak állított be, vele csalta az akkori barátját. MOndjuk valamit sejtettem, rá is kérdeztem, de mindig tagadott. Az az érdekes, hogy nem fizikai megcsalásról van szó, hanem érzelmiről, ráadásul másfél éven keresztül. Olyanokat írt neki, hogy nem telt el nap, hogy ne gondolt volna rá, meg őt szerette végülis, de nem akart kilépni a kapcsolatából.

Engem ez nagyon zavar, ha ezt tudtam volna, talán minden másképp alakul.

Szerintetek túlreagálom?

2013. júl. 2. 11:25
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt én sem értem, hogy szerelmes volt belé másfél évig, meg azért gondolom elég sűrűen találkoztak, mert "barátok" voltak, legalábbis a környezetük így tartotta őket számon, és ez alatt a másfél év alatt semmi nem volt, holott a barátnőm is szerelmes volt belé, meg a pali is viszonozta a dolgot.
2013. júl. 2. 12:34
 22/50 anonim ***** válasza:
55%
Nézd, igazából teljesen mindegy, hogy mi történt, vagy mi nem történt, bármi is volt, neked az nem fér bele az értékrendedbe, amit én teljes mértékben megértek, nem számít, hogy más elfogadná e, más túl tudna e lépni ezen, ha Te nem tudod elfogadni, nem tud túllépni. Ha ezen rágódsz, agyalsz és minden erőddel próbálsz meggyőzni minket és magad, akkor ne jegyezd el és ne vedd feleségül ezt a lányt, ha én lennék a helyedben, én sem tenném. Keress egy olyat, akivel egyforma az értékrendetek, akinek szintén nem fér bele egy komoly kapcsolatba sem megcsalás, legyen az fizikai vagy érzelmi, sem hazudozás.
2013. júl. 2. 12:42
 23/50 anonim ***** válasza:
72%
Azok alapján, ahogy írsz a lányról nyilvánvaló, hogy Te nem szereted őt eléggé. S ha nem szereted, akkor ne vedd el, ez ilyen egyszerű. Nekem egyébként belefért volna, ha engem a mostani kapcsolatban megbecsül, szeret és én is őt, megvan a bizalom, a szeretet, jó a kommunikáció stb. De mivel ez úgy tűnik köztetek nincs meg...tégy belátásod szerint.
2013. júl. 2. 12:47
 24/50 A kérdező kommentje:

De, én nagyon szeretem őt.

Csak a bizalmam megrendült elég rendesen, nem értem, hogy volt képes másfél évig ilyen szinten színlelni.

2013. júl. 2. 13:07
 25/50 anonim ***** válasza:
58%

De ez a kérdés miért nem akkor fontos, mikor már megcsalt? Felesleges előre sírni. A másiknál meg tlejes házkutatást (múlt kutatást) végezni...

Nőj fel!

2013. júl. 2. 13:27
 26/50 anonim ***** válasza:
66%
Én nő vagyok, és egyáltalán nem védem. Nem az a gond, hogy ezt csinálta (mármint a te szemszögedből), hanem az, hogy letagadta, hazudott neked ebben, és hogy más pasival chatelt és letagadta azt is. Ez szerintem eléggé csúnya dolog. Nekem is volt olyan, amit már sajnálok és megbántam a múltamban, de én mindig őszinte voltam ilyen fontos dolgokban a párommal (aki az igazi :D ). Ki tudja mi mindenben fog még hazudni, letagadni dolgokat, bár nem tudom ez milyen gyakori.
2013. júl. 2. 13:35
 27/50 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire bizalmatlan vagy vele kapcsolatban, akkor hagy ott. Ez az érzés mindíg benned lesz...
2013. júl. 2. 14:02
 28/50 anonim ***** válasza:
68%

Téged megcsalt? Beleszeretett másba és másra vágyott melletted? Ha nem, akkor mi a gond? A férjem 10 évvel a megismerkedésünk előtt megcsalta az akkori barátnőjét. Nem tartom szép dolognak, de az ember követ el hibákat. Eszem ágában sem volt, hogy ezért ne menjek hozzá, vagy ez alapján álljak hozzá a kapcsolatunkhoz.

Szerintem túlreagálod.

2013. júl. 2. 14:07
 29/50 anonim ***** válasza:
60%
Én sem venném jó néven, ha a férjem elszámoltatna, hogy a korábbi kapcsolataimban mit hogyan és kivel. Minden kapcsolat tiszta lap.
2013. júl. 2. 15:15
 30/50 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Két oldala van az éremnek: egyrészt semmi közöd hozzá, hogy ő az előző kapcsolataiban hogyan viselkedett, az a múltja és kész. Hülyeség ez alapján megítélned, hogy akkor majd veled is tutira így lesz. Biztosan te is hazudtál már mondjuk anyukádnak, amit megbántál. A másik oldalon viszont ott van az, hogy a barátnőd hazudott neked. Őszintén szólva szerintem én sem tudnék olyan könnyen túllépni azon a tényen, hogy másfél évig színlelve élte az életét, ráadásul semmi kényszer nem vitte rá gondolom. Ez nagyon furcsa. Ez alapján meg a csetes dolgok miatt az én bizalmam is megrendült volna.

Leírom a saját tapasztalatomat ebben a témában:

Volt egy kapcsolatom, amikor is beleszerettem másba. Onnantól kezdve, hogy a másik pasi megérinett lelkileg, nem volt még csak csók sem a párommal, nemhogy szex. Ölelni sem tudtam úgy, mint régen, amit persze észre is vett. Számomra képtelenségnek tűnik úgy együtt lenni valakivel, vagy akár "csak" csókolózni is, hogy másra vágyom mind testileg mind érzelmileg. De lehet, hogy más nők nem így működnek, ezt nem tudhatom. Sajnos meg is csaltam az akkori páromat, amire nem vagyok büszke, de hát már nem tudok mit tenni, természetesen szakítottunk is. A mostani párom nem tudja, hogy én valaha megcsaltam valakit, nem szoktunk részletesen beszélni az exekről. Egy beszélgetésünk során viszont ő megemlítette, hogy csalta már meg régen barátnőjét. De ettől én nem gondolom azt, hogy engem is meg fog csalni. Az egy másik lány volt, én meg én vagyok.

Amúgy én a csetes-eltitkolós dolgok miatt azért aggódnék. Minek csetelget más pasikkal? És miért titkolta ezt előled?

Kérdésedre válaszolva, szerintem nem reagálod túl, de dönts belátásod szerint. Annyit még hozzáteszek, hogy én nem szeretnék úgy házasodni, hogy kétely van a lelkemben, mert az felőröl.

Megkérdezhetem, hogy hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt? (Bocs, ha ezt már írtad, nem olvastam végig az összes hozzászólást)

26/n

2013. júl. 2. 15:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!