Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzés előtt állunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzés előtt állunk, barátnőmről kiderült, hogy az előző kapcsolatában megcsalta az akkori párját?

Figyelt kérdés

Szóval nem engem csalt meg, hanem az előző barátját.

De nekem ez akkor is fontos, a kapcsolatunk elején direkt megkérdeztem tőle, hogy csalta-e már meg valamelyik barátját, és ő egyértelműen kijelentette, hogy soha és ő nem is olyan.

MOst kiderült, hogy akit anno barátnak állított be, vele csalta az akkori barátját. MOndjuk valamit sejtettem, rá is kérdeztem, de mindig tagadott. Az az érdekes, hogy nem fizikai megcsalásról van szó, hanem érzelmiről, ráadásul másfél éven keresztül. Olyanokat írt neki, hogy nem telt el nap, hogy ne gondolt volna rá, meg őt szerette végülis, de nem akart kilépni a kapcsolatából.

Engem ez nagyon zavar, ha ezt tudtam volna, talán minden másképp alakul.

Szerintetek túlreagálom?

2013. júl. 2. 11:25
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:
Bevallom, meg vagyok lepődve a válaszokon, mert az oldalon is azt olvasom többnyire, hogy sokan megbocsátanának egy félredugást, de érzelmi dolgot semmiképp sem. Itt meg fordítva gondolkodtok, hogy csak az a lényeg, hogy fizikailag nem történt semmi. érdekes
2013. júl. 2. 11:44
 12/50 A kérdező kommentje:

Meg azt azért ne felejtsük el, hogy az elején leültem vele beszélgetni a megcsalás témáról, mert nekem ez fontos, és akkor szentnek állította be magát. Sőt, mikor később kezdtem sejteni a dolgot, akkor is tagadott. Azért kezdtem el sejteni a dolgot, mert tartotta a kapcsolatot ezzel a palival, és eltiltottam tőle később, de kiderült, hogy titokban még tartják a kapcsolatot. Erre írtam korábban a kisebb hazugságot.

Akinek meg nem megcsalás, hogy az aktuális partner helyett másba szerelmes valaki, meg rá gondol, gondolom akkor már szex közben is, annak gratulálok.

2013. júl. 2. 11:48
 13/50 anonim ***** válasza:
54%
Ilyen üldözésmániás pasitól jobb is ha megszabadul....
2013. júl. 2. 11:50
 14/50 anonim ***** válasza:
42%

Na most biztos kapni fogom a lepontozást, de szerintem nem reagálod túl.

Számomra egy kapcsolatban sem az érzelmi félremenés, sem a fizikai megcsalás nem megbocsátható. Nyilván nem veled tette egyiket sem, de itt inkább azon van a hangsúly, hogy képes volt 1.5 évet úgy kapcsolatban lenni valakivel, minden nap ölelni, csókolni, a szemébe hazudni hogy szereti, lefeküdni vele, hogy közben másról ábrándozott minden pillanatban. Engem jelen esetben nem az bántana ebből, hogy nem mondta el erről az igazat (az ilyesmit szerintem sokan inkább eltitkolják), hanem az, hogy ilyen gusztustalan módon bánt az exével, és sajnos nehezen tudnám elhinni, hogy később velünk nem történik majd ez.

Az a baj a barátnőddel, hogy nincs lelkiismerete és gyáva.

Írtad, hogy voltak már más hazugságai is. Pl?

2013. júl. 2. 11:58
 15/50 anonim ***** válasza:
58%

Jaj,de nagy hazugság,nyilván nem volt rá büszke,meg eleve tudta,hogy ilyen hülyén fogod lereagálni a dolgot. Mit foglalkoztat,hogy előző pasijaival miket csinált? Lehet a pasi megcsalta,elhanyagolta és egy ilyen "plátói" szerelembe menekült,hogy legalább valami boldogítsa,miközben úgymond lusta volt kilépni a meglévő kapcsolatából,mert már megszokták egymást,minek szétmenni. Na ezt én se szívesen mesélném el,mert elég szánalmasnak tűnnék.

Szerintem túlreagálod.

22L

2013. júl. 2. 12:03
 16/50 anonim ***** válasza:
50%
Engem határozottan zavarna. Nem azért, mert hűtlenkedett (na jó, azért is...), hanem mert hazudott róla. Más, ha csak eddig valahogy nem jött volna szóba köztünk a téma, és ezért nem tudok róla, de úgy, hogy konkrétan rákérdeztél, és nem mondott igazat...
2013. júl. 2. 12:08
 17/50 A kérdező kommentje:

Érdekes, hogy főként a nők védik.:D Egyből a pasi így úgy. ismerem az exét, rendes gyerek, barátnőmnél elmúlt a nagy lángolás, jött egy másik a képbe.

Más hazugságokról nem akarok bővebben, volt hogy más palival chatelgetett, azt is letagadta előttem, meg voltak érdekes dolgok a viselkedésében, ami nem épp olyan volt, mint aki kapcsolatban lenne.

Mostanra megváltozott, de nem tudom, hogy ez csak ideig óráig lesz-e, meg retteghetek attól, hogy mikor múlik el a nagy lángolás nála, aztán akkor nálunk jön majd egy harmadik a képbe.

2013. júl. 2. 12:12
 18/50 A kérdező kommentje:
is
2013. júl. 2. 12:13
 19/50 anonim ***** válasza:
48%

Persze, hogy védik a nők, ne csodálkozz! Főleg, hogy eljegyzés előtt álltok! Ilyenkor nagy a női összetartás, látatlanban is szurkolnak szerencsétlennek, hadd gyűrűzzék már meg... :D

Én amúgy megértelek téged.

24N

2013. júl. 2. 12:16
 20/50 anonim ***** válasza:
59%

Ez egy női oldal.

Írhatsz te itt bármit, akkor is meg fogják védeni azok,

akik pont ugyanúgy csalják a párjukat.

Igen komoly összegbe le merem fogadni, hogy NEM FOG MEGVÁLTOZNI !!!

Továbbra is hazudni és csalni fog.

(Amúgy abban sem vagyok biztos, hogy "csak érzelmi" volt a megcsalás. Ez is csak egy hazugság.)

2013. júl. 2. 12:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!