Mit tenne más a helyemben? Mondjak le azért a legjobb barátnőmröl mert zavar hogy a párom nagyon csinosnak tartja, és én ezt látom a szemében?
Háát...Te tudod,ér e a pasid annyit...és hogy ér e a barátságod annyit...
Mennyire bízhatsz meg a párodban...és a b.nődnek bejön -e.
Volt már olyan a világtörténelemben,hogy az ember lányát a legjobb barátnőjével csalták meg...
Mondjuk azt tenném, hogy külön programot szerveznék velük.
Ha én féltékeny lennék, akkor annyi lenne a kapcsolatnak, azt tudom. Nem lehet ezt hosszú távon bírni.
1. Nem muszáj akkor találkoznod a barátnőddel, mikor a párod is ott van. A barátnőd is szerintem inkább veled, kettesben akarna beszélgetni.
2. Ha a párodnak ennyi elég lenne az elcsábuláshoz, akkor pedig menjen, hisz akkor nem szeret igazán. De, ahogy írod, itt ilyesmiről szó sincs. Hát, hogy csinosnak találja, istenem... Valószínűleg neked is akadt már meg a szemed más férfiakon, ez teljesen normális, ilyenek vagyunk. Semmit nem jelent az rád nézve, ha ő észreveszi, hogy más is csinos. Szeme attól még van, hogy együtt vagytok, nincs ezzel semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!