Nagyon szőrös a kezem, és ez eléggé zavar! Nem tudom, hogy milyen megoldás lenne a legjobb?! .
Sziasztok! 13 éves vagyok, és lány. Már kisebb koromban is észrevettem, hogy sűrű, sötétbarna színű a szőr a kezemen. Ugye, régebben még nem is zavart, de nem is nagyon emlékszem rá. Most viszont már nagyon idegesítő. Van még egy lánynak ilyen szőrös keze a suliban és őt is piszkálják folyton emiatt. Félek, hogy engem is idegesítenének csak, és még ha nem is, nagyon zavar saját magamat is.
Már szőrtelenítőkrémmel is csináltuk, de attól 1-2 napon belül látszik, hogy nő és csak erősebb lesz, nehogy sűrűbb is legyen. Mivel sötétbarna, ezért kiszőkítettük, és így talán nem is zavar annyira, csakhogy ugyanolyan sűrű maradt.
Olvastam a borotválást, de félek, nem lesz erősebb és sűrűbb??
Kérlek segítsetek! 13L. Dilen.
Nehogy borotváld, mert akkor még borostás is lesz!
Szerintem anyukádtól, nővérdtől vagy idősebb nőtől kérj tanácsot.
Ha nagyon zavar akkor meg gyanta.
Köszönöm a választ. Igen, eléggé zavar... Olvastam még a gyantázást, azt majd pár év múlva lehet kipróbálom, de félek, hogy nagyon fájna.
Egyelőre csak a szőkítésnél maradok. Remélem azért nem fognak csúfolni emiatt. Ahogy itt láttam, van egy pár lánynak/nőnek ilyen problémája.
Nem tudom, ahogy növök, nem ritkul a szőr a kezemen? Valahol hallottam már ilyet.
Dilen.
Köszönöm mindenkinek a választ és a segítséget. Egyébként világosbarna a hajam, és nyáron még inkább kiszőkül, tehát nagyjából olyan, mintha szőkés tincseim lennének... ezért szerintem nem olyan feltűnő. Idősebb koromba lehet legyantáztatom, de egyelőre még nem. Az a baj, hogy a szőkítés után pár nappal már látszik, hogy a vége barnás. De a könyökömig érő ruhák is egy részét jelentik a megoldásomnak. :) Egyelőre...
Dilen.
Akkor viszont értelmesebbnek kéne lenned.
Persze lehet rossz napod volt, megértem... de egy kicsit durva. Egy normális ember nem ír ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!