Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés előtt állunk, barátnőmről kiderült, hogy az előző kapcsolatában megcsalta az akkori párját?
Szóval nem engem csalt meg, hanem az előző barátját.
De nekem ez akkor is fontos, a kapcsolatunk elején direkt megkérdeztem tőle, hogy csalta-e már meg valamelyik barátját, és ő egyértelműen kijelentette, hogy soha és ő nem is olyan.
MOst kiderült, hogy akit anno barátnak állított be, vele csalta az akkori barátját. MOndjuk valamit sejtettem, rá is kérdeztem, de mindig tagadott. Az az érdekes, hogy nem fizikai megcsalásról van szó, hanem érzelmiről, ráadásul másfél éven keresztül. Olyanokat írt neki, hogy nem telt el nap, hogy ne gondolt volna rá, meg őt szerette végülis, de nem akart kilépni a kapcsolatából.
Engem ez nagyon zavar, ha ezt tudtam volna, talán minden másképp alakul.
Szerintetek túlreagálom?
Téged (még) nem csalt meg, de már hazudott egy nagyot.
Hát...
Tehát tulajdonképpen nem csalta meg,hanem beleszeretett másba,de nem történt semmi amig nem szakitott az akkori pasijával?
Ha ez igy van,túlreagálod.
Ha ő fizikai megcsalásra értette, hogy nem csalta meg az előző párját, akkor nem hazudott. Nem azt kérdezted, hogy másba volt-e szerelmes, amikor az előző barátjával volt, hanem hogy lefeküdt-e valaki mással az előző kapcsolatában. És egyértelműen nem feküdt le mással, csak valaki másra vágyott.
Amúgy meg a múltat nem fogod tudni megváltoztatni, mindenkinek van múltja, amit vagy elfogadsz, vagy nem. És szerintem túlreagálod.
Az rég volt, most meg most van. Az más volt, te pedig te vagy. És ennyi. Ha ezen nem tudsz túllépni, akkor gondold végig a továbbiakat, mert így nem sok értelme van az eljegyzésnek.
Hát nem tudom, számomra a fizikai megcsalás is durva, de azért érzelmileg csalni valakit másfél éven keresztül, az durva.
Hogy volt képes a barátjával ellenni, meg vele lenni, közben meg másra gondol, meg más után sóvárog.
Nem ez volt az első hazugsága, voltak már kisebb füllentések.
Hát nem tudom, ez a nem feküdt le mással, csak másra vágyott dolog nem hangzik túl jól...
Annyiban nem jól írtam, hogy sokat vitáztunk ezen az akkori szerelmén, én mindvégig tudtam/sejtettem, hogy volt valami, de ő mindig is tagadta. Csak azt nem tudtam, hogy ilyen szinten szerelmes volt belé, meg másfél évig gondolatban vele volt, nem az akkori barátjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!