Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés előtt állunk, barátnőmről kiderült, hogy az előző kapcsolatában megcsalta az akkori párját?
Szóval nem engem csalt meg, hanem az előző barátját.
De nekem ez akkor is fontos, a kapcsolatunk elején direkt megkérdeztem tőle, hogy csalta-e már meg valamelyik barátját, és ő egyértelműen kijelentette, hogy soha és ő nem is olyan.
MOst kiderült, hogy akit anno barátnak állított be, vele csalta az akkori barátját. MOndjuk valamit sejtettem, rá is kérdeztem, de mindig tagadott. Az az érdekes, hogy nem fizikai megcsalásról van szó, hanem érzelmiről, ráadásul másfél éven keresztül. Olyanokat írt neki, hogy nem telt el nap, hogy ne gondolt volna rá, meg őt szerette végülis, de nem akart kilépni a kapcsolatából.
Engem ez nagyon zavar, ha ezt tudtam volna, talán minden másképp alakul.
Szerintetek túlreagálom?
Köszönöm az értelmes választ.
Elsősorban nekem sem azzal van bajom, amit tett, hanem hogy letagadta, még akkor is, amikor már tök nyilvánvaló volt.
28 évesek vagyunk, 3 éve együtt.
A chates dologról annyit, hogy azt mondta, hogy szerinte ez normális dolog, nem kell fennakadni ezen. Megbeszéltük, majd egy újabb ilyen eset derült ki, akkor azt mondta, azért titkolta, mert félt, hogy szakítok vele ez miatt. De ezt először akkor is tagadta.
Nem tudom, pontosan jól értelmezem-e a helyzetet. Most akkor arról van szó, hogy nem tudod, megbocsásd-e a barátnődnek, hogy valamikor még a kapcsolatotok előtt együtt volt valakivel, közben meg egy netes ismerőséről álmodozott, akivel konkrétan semmi nem történt köztük?
Vagy azt, hogy mikor a megcsalás témakör szóba került nem említette neked, hogy valakivel levelezett interneten, aki tetszett neki? Nem lehet, hogy azért ezt ő nem sorolta a megcsalás kategóriába?
Nekem picit szőrszálhasogató embernek tűnsz így mindezek alapján.
Valaki írta, hogy itt mindenki azért szurkol, hogy legyen már meggyűrűzve a barátnőd. Én nem. Szerintem ne jegyezd el. Te az vagy, aki azzal tesz majd egyszer boldoggá egy nőt hogy nem veszi feleségül.
Nem netes ismerős volt, akihez vonzódott, sehol nem írtam ilyet.
A mi kapcsolatunkban volt, hogy neten beszélt más palikkal, és tagadta azt. De őket sem csak netről ismerte, hanem a személyes kontakt mellett délutánokat chatelt velük.
Valóban, nem egy meg nem két hazugság volt.
Érzem hogy szeret, de sajnos úgy tűnik, az a fajta ember ő, akinél mindig voltak és lesznek kisebb-nagyobb hazugságok. MIntha nem bírna a vérével vagy ilyesmi.
Én megértelek egyfelől. No nem az exes téma miatt. Hibázunk, tanulunk belőle. Ki tudja, miért nem szakított akkori párjával? Mindegy is. Ez az ő nyomora. Gondolom szégyelli, azért nem is szeret róla beszélni.
Az már érdekesebb téma, hogy miért sumákol előtted más pasik ügyében. pl. hogy chatel velük. szerintem az ilyen sumákolások sosem vezetnek jóra. Szóval én sokkal inkább emiatt aggódnék.
most őszintén, szerinted készen áll ez a nő arra, hogy odaadó feleség és családanya legyen? Ha erre a kérdésre jó szívvel igent tudsz mondani, akkor nincsen gond. Én nem ismerem, ezt a kérdést neked kell megválaszolnod.
meg azt s, hogy képes vagy-e bízni benne. Mert ha elkezded ellenőrizgetni, meg bizalmatlankodni, az egésznek semmi értelme, nemhogy házasságba torkolljon.
Ő kicsit sumákolós, ilyen fajta, ilyen is marad vélhetőleg. lehet, hogy a szüleivel nem volt jó viszonya, nem beszélhetett meg velük mindent, és ez így benne maradt gátként, hogy veled sem mer megosztani dolgokat. Lehet, hogy nem ez az oka. A kérdés, te el tudod ezt fogadni?
"A mi kapcsolatunkban volt, hogy neten beszélt más palikkal, és tagadta azt."
Akkor bocs, úgy látszik félreértettem a helyzetet, én végig úgy értelmeztem, hogy amíg a volt barátjával volt együtt, neten flörtölgetett valakivel és erről nem beszélt neked.
De ezek szerint akkor nem így volt, hanem akkor flörtölgetett, mikor már veled volt együtt? Mert akkor tényleg érthető az aggodalmad.
Igen, a mi kapcsolatunk alatt beszélgetett neten másokkal délutánokat át chaten. De őket is ismerte élőben, nem tudom, minek kellett még neten is beszélgetnie, ráadásul tagadta meg kitörölte az üzeneteket is.
MOndjuk azt tudom róla, hogy jobban szereti a férfi társaságot, mint a nőit, de észrevettem, hogy azért, hogy élvezze a férfiak csodálatát úgymond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!