Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet valakin segíteni, ha...

Lehet valakin segíteni, ha minden kapcsolatában alárendeli magát a másiknak?

Figyelt kérdés

23 éves a húgom. 3 éve kilépett egy kapcsolatból, mert bár jó fej volt a srác, de mindenben meg volt neki mondva mit és hogyan tegyen, öltözködés, buli, napi szokások, stb.

Azóta szingli, randizott is, de 2-3 hétnél tovább sose jutott senkivel, ágyig meg főleg nem. Most összejött valakivel, aki 30 éves. Én is ismerem, laza, humoros srác. Már az nem tetszett, hogy az első randin közölte a tesómmal, hogy szeretné, ha max 3 hónapon belül tablettát szedne. A tesóm nagyon tablettaellenes volt mindig, ismerősi körben sok mellékhatásokkal küzdőt láttunk, most érdekes mégis azt mondja, hogy végülis jó dolog az.

Akkor mindig betétet használtunk mindketten, az a kényelmes nekünk(nekem pl fáj tőle a hasam, pedig jól teszem fel, kihúzni is utálom). Most a tampon a legjobb, szenved vele, de mi van ha a srác meghallja, hogy ő betétet cserél vagy meglátja, hogy ő azt használ...

Állandóan felhív, hogy most ezt mondhatja-e vagy sem. Már most mindenben úgy ugrál, ahogy a csávó fütyül, még intim kérdésekben is.

Mondjam meg neki? Mit lehet kezdeni egy olyan emberrel, aki ezek szerint minden kapcsolatban alárendeli magát aztán meg néz, hogy már az is meg van szabva mikor mehet ki a lakásból?

2012. szept. 4. 15:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán azt kellene megértetni vele, hogy ha így halad akkor elveszíti a saját egyéniségét a kapcsolatban, a pasikat pedig pont az érdekli, pont azt szeretik. És ha neki nem lesz olyan, akkor unalmas lesz és majd keresnek a háta mögött olyat, aki érdekes.
2012. szept. 4. 16:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
hát ha ennyire idóta, és ez neki jó... úgysem fogja megérteni, amit mondasz neki.
2012. szept. 4. 16:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Embereken alapvetően nem lehet segíteni. Ott lehetsz mellette, de a tesód 23 éves. Én mondjuk azt furcsállom, hogy megosztja másokkal, hogy mivel védekeznek és melyik randin került szóba.

A tabletta persze nem túl király dolog (bár ha teherbe esne, akkor meg az lenne a baj), de sem az, sem a tamponhasználat nem az ördögtől való dolog. (Mondom ezt úgy, hogy nem szedek tablettát, és utálom a tampont.)

És hát szerintem az is normális, hogy intim kérdésekben az ember lánya felnőttként már nem a nővéréhez, hanem a párjához "idomul", elvégre őt is érintik ezek a dolgok.

Ettől még lehet, hogy a húgod túlzottan idomul. Úgy látom, egyébként sem túl önálló, mert amit a srác nem mond meg neki, azt tőled kérdezi telefonon.

Előbb-utóbb vagy magától kinövi ezeket (23évesen még bőven változhat, sőt, a java még ezután jön...), vagy ő valóban ilyen személyiség, és akkor a fejedre is állhatsz, ilyen marad.

2012. szept. 4. 16:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Bárkin lehet segíteni, ha akarja, azaz motivált a változásra. Ellenkező esetben nem.
2012. szept. 4. 19:52
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem nagyonnagy pofára esés kell a tesódnak a változáshoz :/ finomanszólva tényleg ez már idiotizmus ....
2012. szept. 4. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!