Más kapcsolatában is van ilyen? Vagy csak én vagyok ilyen magányos?
22 éves lány vagyok, párom több, mint 10 évvel több nálam. Nem élünk együtt, nem tehetjük bizonyos okokból. (nincs 3. fél, más az oka)
Mostanában állandóan dolgozik, másodállása van, így reggel 7-től este 11-ig dolgozik(komolyan annyit, bizonyíthatóan). Ha épp van egy kis szünete szüleit segíti, mindent csinál.
Nincs is ezzel semmi baj, azt leszámítva, hogy velem nem törődik. Sosem ér rá, hétvégén is már sorolta előre milyen mezőgazdasági munkái lesznek. Nekem ebből elegem van, 2 hete szex sem volt, semmi. Sms, telefon ennyi, az is napi max 1.
Amúgy szeretjük egymást, csak időhiány van. Nekem úgy hiányzik.Ma 5 percre összefutottunk olyan jó volt összebújni de kezdődött a munka... Pedig csak 5 kmre lakunk egymástól:(
Mit tegyek? Szakítsak vele? El vagyok keseredve.
Ha szereted és fel tudod vállalni ezt, akkor tarts ki mellette. Lehet, hogy ez egy nehéz időszak, de utána édesebb lesz a szerelem.
Nekem is volt időszakom amikor nem tudtam időt szakítani a barátomra, de türelmes volt, és már túl vagyunk rajta.
Ha a legelső akadálynál kaput mutatna mindenki, akkor nem léteznének tartós párkapcsolatok.
21/L
nem mehetek vele,azt mondja velem nem halad:)
lassan 5 éve együttvagyunk.
2 hete szex sem volt? Már arra se tud időt szakítani?? Azért ez gáz... 5 éve vagytok együtt régen is ez volt a felállás?
Szerintem ne várj túl sok jót, igazán megtehetné, hogy időt szakít rád, akár mennyire is betáblázza magát..
Szerintem lapát találsz ennél jobbat is.
Persze, ha te mindig csak várni akarsz rá, akkor hajrá.
Meg, ha csak 3. akarsz lenni az életében. (1. munka, 2. szülei 3. te)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!