Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más kapcsolatában is van...

Más kapcsolatában is van ilyen? Vagy csak én vagyok ilyen magányos?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, párom több, mint 10 évvel több nálam. Nem élünk együtt, nem tehetjük bizonyos okokból. (nincs 3. fél, más az oka)

Mostanában állandóan dolgozik, másodállása van, így reggel 7-től este 11-ig dolgozik(komolyan annyit, bizonyíthatóan). Ha épp van egy kis szünete szüleit segíti, mindent csinál.

Nincs is ezzel semmi baj, azt leszámítva, hogy velem nem törődik. Sosem ér rá, hétvégén is már sorolta előre milyen mezőgazdasági munkái lesznek. Nekem ebből elegem van, 2 hete szex sem volt, semmi. Sms, telefon ennyi, az is napi max 1.

Amúgy szeretjük egymást, csak időhiány van. Nekem úgy hiányzik.Ma 5 percre összefutottunk olyan jó volt összebújni de kezdődött a munka... Pedig csak 5 kmre lakunk egymástól:(

Mit tegyek? Szakítsak vele? El vagyok keseredve.

2011. ápr. 15. 18:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nagyon jó a kérdés. Házasságban ez már biztos elmenne, de nálunk kb.ugyanez a helyzet, és én nagyon rosszul torelárom, pedig csak 1 hete dolgozik hajnalokig!

Előtte meg nem volt munka, akkor meg para volt, h kirúgják, mert nincs mit csinálni. Én mondtam hogy ezt így nem fogom tudni sokáig csinálni, mert ha nem is rúgnám ki emiatt, csak elhidegülnénk. Állandó vita, aztán már 5 percet sem akar veled tölteni, mert úgyis csak veszekednétek. Mi is 5 éve vagyunk együtt, és megbeszéltük, remélhetőleg vesznek fel mellé valakit...

Értem én, hogy a szüleit segíteni kell, de Te meg neki adod a fiatalságod!

Sajnálom, hogy Ti is így vagytok :(

2011. ápr. 17. 20:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Páromnak is volt ilyen időszaka, de legalább minden nap együtt aludtunk, de neki sem volt sok kedve a szexhez, mert annyira fáradt volt.Most szerencsére más a helyzet. Most ő osztja be az idejét.
2011. ápr. 18. 07:52
 13/16 anonim ***** válasza:

Ez a helyzet az életkorbeli különbség miatt van. Te még szórakoznál, ő meg már az életeteket akarja megalapozni.

Egyszerűen fáradt, és valszeg neki se jó ez a helyzet.

Nem írtad le, miért nem laktok együtt, pedig ez a kulcs. Végy egy lapot, írd egyik felére, ami gátol, a másikra meg azt, milyen módon lehet elérni a célt, a közös életet.

Ami most van, tényleg ócska állapot. Viszont ha nyűglődsz, ő jogosan lesz keserű, úgyhogy ne tedd, hanem keressetek közösen megoldást.

2011. ápr. 18. 08:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Nagyon komolyan gondold át. Az embernek arra van ideje amire időt akar szánni. /főleg 5 km távolságból/ Legszebb éveidből 5 -öt szántál egy tőled jelentősen öregebb-igen öregebb férfira. Ez a korkülönbség az egész életeden át kisérni fog. Mindig lesz más, mindig "hátráltatni" fogod. És ha netalán majd lehet közös életetek, gyermekeitek, egy ilyen korú férfi akkor sem fog megváltozni. Ezt akarod? Erre vagy rászorulva?
2011. ápr. 18. 09:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyi idő alatt már lépnetek kellett volna előre,legalább egy összeköltözés.Nekünk is van h. csk 1 órát látom a páromat,pedig együtt lakunk(mert más az időbeosztása),de legalább látjuk egymást és együtt alszunk.Így még gyereket sem lehet tervezni.Ha nem megoldható az összeköltözés 5km nem nagy távolság,akkor én keresnék mást,mert így elpazarolod a fiatalságodat.Amúgy az kifogás h. lasstod a munkába,mert ha együtt lennétek minden nap akkor idővel tudnátok a munkával is foglalkozni.Most csak azért van ez mert ritkán vagytok együtt.
2011. ápr. 18. 10:19
 16/16 anonim ***** válasza:
miért nem alszotok együtt minden nap? 5 km nem táv.
2011. ápr. 18. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!