Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mégse kellene elvennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégse kellene elvennem?

Figyelt kérdés
Néhány hete eljegyeztem a barátnőmet. Már több éve járunk, egy éve körül lakunk együtt. Az eljegyzés után nem sokkal bevallotta, hogy kapcsolatunk kezdetekor lefeküdt az öcsémmel (!) és azóta erről hallgattak. A tesómmal nagyon jó a viszonyom, sok közös programunk van, sokszor hangoztatta, hogy testvéreként szereti a barátnőmet (bár már ebben sem lehetek biztos..)Nagyon rosszul érintett. Teljesen elbizonytalanodtam. Tudom már régen történt, de így hazugságra épült minden. Mi a véleményetek?
2013. jún. 7. 23:55
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
82%

Bennem az merült fel, hogy miért várták ki, hogy megkérd a kezét, és csak azután mondták el? Vagy mi hozta most ki belőlük, hogy őszinték legyenek, ha eddig hallgattak?

Biztos félt a barátnőd (????lehet még annak nevezni?), hogy akkor elhagyod. Most már biztosabbnak érzi a helyét, az eljegyzés miatt, és gondolta, akkor megszabadul ettől a lelkét nyomó "tehertől".... Undorító.

A kérdésedre válaszolva: venné el a villám, vegye el az öcséd. Találsz majd olyat, aki nem csal meg a tesóddal, és értékelni fogja, hogy Te hűséges vagy hozzá!!

2013. jún. 8. 11:25
 22/31 anonim ***** válasza:
79%

Az, hogy vidéken dolgozol, nem jogosítja fel, hogy megcsaljon.

Szerintem is hazugságra épül a kapcsolat, én nem venném el. Szerintem fontos, hogy a házastársak tiszteljék egymást...

L/25

2013. jún. 8. 11:48
 23/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek.

Ma sokat beszélgettem a barátnőmmel. Azt mondta, félt hogy akkor szakítok vele, de később elakarta mondani. Ez végül elmaradt és csak most tudta rávenni magát. Látszott rajta hogy nagyon kikészült ő is.

2013. jún. 8. 20:19
 24/31 anonim ***** válasza:
77%

akkor feleslegesen koptattuk a billentyűzetet.

vedd el feleségül,de ne sírj majd ha 2 év múlva megint össze melegednek..ahol volt tűz ott parázs is.

de akkor mi a kérdés?

2013. jún. 8. 22:40
 25/31 anonim ***** válasza:
24%
Utolsó ... inkább annak örülj,hogy hogy feleslegesen koptattad a billentyűket !!! Miért lenne az neked jó ,ha ők az itteni ismeretlen emberek ráhatására végleg szakitottak volna ??? Ismered őket személyesen .. tudod mik vannak a háttérben ,miket éltek meg együtt (most nem erre a szitura gondolok ) ? Nem ,ugye ?Akkor meg ne itélkezz felettük! Én inkább sok boldogságot kivánok,és sok erőt ,hogy az akadályokat együtt legyőzhessék ! :-)
2013. jún. 9. 05:27
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha egy okos nőt szeretnél elvenni, akkor kérd vissza a gyűrűt. Egy okos nő sose mondta volna ezt el... Egyébként a gondolattól is rosszul vagyok. Én biztos kihajítanám. Csak azt a sok-sok évet bánnám, amit elpocsékoltam rá.
2013. jún. 9. 21:29
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Ja, a barátnőd kikészült, hogy két szék közt a pad alá esik, és nem lesz, aki elvegye.
2013. jún. 9. 21:30
 28/31 anonim ***** válasza:
sajnálom
2013. jún. 9. 22:18
 29/31 anonim ***** válasza:
87%

1. kidobnám a csajt

2. az öcsémnek betörném az orrát

2013. jún. 10. 14:53
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem ismerem a helyzetet, de gerinctelen a barátnőd. Én nem tudnék úgy együtt lenni a szeretett párommal, hogy közben sumákolok valamit. (nem hogy hat évig..) Figyelj, ezt te is érzed. Lehet védelmezni meg minden, de te is látod mi a helyzet, de nem akarod bevallani magadnak. Vannak még rendes lányok. Ismerek is olyan férfit, akit még eljegyzéskor is csaltak.... Szóval, most durván, de ami romlott dobd ki. Nem érett egy párkapcsolatra, nem hogy még feleség legyen. Lehet az az egy több is volt... meg az öcséddel.. ez durva. Nekem nem venné be a gyomrom.

All in all egy normális nő nem tesz ilyet. Vagy ha tesz is próbálja rendezni még időben. (hallgatáshoz is lelkiismeret kellett....) Kérdésedre válaszolva, szerintem mégsem kellene elvenned, ha jót akarsz magadnak

22L

2013. jún. 20. 02:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!