Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégse kellene elvennem?
Bennem az merült fel, hogy miért várták ki, hogy megkérd a kezét, és csak azután mondták el? Vagy mi hozta most ki belőlük, hogy őszinték legyenek, ha eddig hallgattak?
Biztos félt a barátnőd (????lehet még annak nevezni?), hogy akkor elhagyod. Most már biztosabbnak érzi a helyét, az eljegyzés miatt, és gondolta, akkor megszabadul ettől a lelkét nyomó "tehertől".... Undorító.
A kérdésedre válaszolva: venné el a villám, vegye el az öcséd. Találsz majd olyat, aki nem csal meg a tesóddal, és értékelni fogja, hogy Te hűséges vagy hozzá!!
Az, hogy vidéken dolgozol, nem jogosítja fel, hogy megcsaljon.
Szerintem is hazugságra épül a kapcsolat, én nem venném el. Szerintem fontos, hogy a házastársak tiszteljék egymást...
L/25
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek.
Ma sokat beszélgettem a barátnőmmel. Azt mondta, félt hogy akkor szakítok vele, de később elakarta mondani. Ez végül elmaradt és csak most tudta rávenni magát. Látszott rajta hogy nagyon kikészült ő is.
akkor feleslegesen koptattuk a billentyűzetet.
vedd el feleségül,de ne sírj majd ha 2 év múlva megint össze melegednek..ahol volt tűz ott parázs is.
de akkor mi a kérdés?
1. kidobnám a csajt
2. az öcsémnek betörném az orrát
Szia!
Nem ismerem a helyzetet, de gerinctelen a barátnőd. Én nem tudnék úgy együtt lenni a szeretett párommal, hogy közben sumákolok valamit. (nem hogy hat évig..) Figyelj, ezt te is érzed. Lehet védelmezni meg minden, de te is látod mi a helyzet, de nem akarod bevallani magadnak. Vannak még rendes lányok. Ismerek is olyan férfit, akit még eljegyzéskor is csaltak.... Szóval, most durván, de ami romlott dobd ki. Nem érett egy párkapcsolatra, nem hogy még feleség legyen. Lehet az az egy több is volt... meg az öcséddel.. ez durva. Nekem nem venné be a gyomrom.
All in all egy normális nő nem tesz ilyet. Vagy ha tesz is próbálja rendezni még időben. (hallgatáshoz is lelkiismeret kellett....) Kérdésedre válaszolva, szerintem mégsem kellene elvenned, ha jót akarsz magadnak
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!