Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mégse kellene elvennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégse kellene elvennem?

Figyelt kérdés
Néhány hete eljegyeztem a barátnőmet. Már több éve járunk, egy éve körül lakunk együtt. Az eljegyzés után nem sokkal bevallotta, hogy kapcsolatunk kezdetekor lefeküdt az öcsémmel (!) és azóta erről hallgattak. A tesómmal nagyon jó a viszonyom, sok közös programunk van, sokszor hangoztatta, hogy testvéreként szereti a barátnőmet (bár már ebben sem lehetek biztos..)Nagyon rosszul érintett. Teljesen elbizonytalanodtam. Tudom már régen történt, de így hazugságra épült minden. Mi a véleményetek?
2013. jún. 7. 23:55
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
96%
Ez nalam is kiverne a biztositekot. Es hogy errol hallgattak ugye, egy kozos titok osszekoti oket. Biztos nem ilyen felesegre vagynek, akit kiprobalt a testverem is....
2013. jún. 7. 23:59
 2/31 anonim ***** válasza:
96%
Dehogy venném el! Bennem olyan mély törést hagyott volna, hogy azonnal szakítanék, nem hogy még elvegyem. Én nem tudnék úgy leülni egy asztalhoz velük, hogy tudom közük volt egymáshoz. Minden családi összejövetelnél ezt látnám magam előtt. Kiraknám a luvnyát.
2013. jún. 8. 00:01
 3/31 anonim ***** válasza:
95%
Nem én megcsalás után soha nem tudnék bízni benne.
2013. jún. 8. 00:02
 4/31 Argloss ***** válasza:
100%
Szerintem nem kellene és a testvéreddel való kapcsolatodat is át kellene gondolnod. Amit most elmondott az lehet, hogy csak egy nagyon durván finomított verziója a dolognak és ha ilyen sokáig titkolták, akkor nem igen bízhatsz meg egyikben sem.
2013. jún. 8. 00:03
 5/31 anonim ***** válasza:
38%
családban marad
2013. jún. 8. 00:05
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Közös gyereket meg majd, dicsérik mennyire a férjre hasonlít, aztán lehet a férj csak a nagybácsi :)
2013. jún. 8. 00:06
 7/31 anonim ***** válasza:
98%
6. Ez jó volt! Igazad van, majd mondják a szokásos szöveget, hogy tiszta apja a kölyök, közben meg a kisbratyó csinálta.
2013. jún. 8. 00:08
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Tejóég.. hát nem, nem kellene elvenned. Miféle szutyok fekszik le a fiúja testvérével, aztán hazudja nyugodtan a srác szemébe, hogy "szeretlek"?!
2013. jún. 8. 00:09
 9/31 anonim ***** válasza:
93%

1, Megcsalt

2, a testvéreddel

3, és aztán eltitkolta

4, nem két hétig, hanem hat teljes éven át, ami alatt találhattál volna jobbat, hűségesebbet!

Azért ennyire ne legyél "szerelmes", hogy ezek után elvedd...

Vagy ha mégis megteszed, ne csodálkozz egy pillanatig se, ha újra megtörténik, és légy szíves, akkor ne gyere ide sírni a GYK-ra, hogy megcsalt a mocsok maca, mert a te hibád lesz az egész, hogy ilyen emberrel összeházasodtál...

Köszi.

2013. jún. 8. 00:09
 10/31 A kérdező kommentje:

Akkoriban sokat dolgoztam vidéken és a legtöbbször napokig nem mentem haza. Többször is megtehették, akkora baromnak érzem most magam.

A beadott történet szerint a barátnőm részeg volt, egy buliból vitte haza az öcsém, ekkor történt meg. Tehát ő tudta mit csinál.

Igazatok van ez nem lenne helyes. Hisz jelen pillanatban ránézni sem bírok. Egyikőjükre sem.

Ez most nyálas lehet, de első igazi tartós kapcsolatom volt vele. Előtte csak néhány hónapig voltam egy csajjal. Nem tudom egy könnyen elfelejteni ezt az időt.

2013. jún. 8. 00:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!