Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégse kellene elvennem?
1, Megcsalt
2, a testvéreddel
3, és aztán eltitkolta
4, nem két hétig, hanem hat teljes éven át, ami alatt találhattál volna jobbat, hűségesebbet!
Azért ennyire ne legyél "szerelmes", hogy ezek után elvedd...
Vagy ha mégis megteszed, ne csodálkozz egy pillanatig se, ha újra megtörténik, és légy szíves, akkor ne gyere ide sírni a GYK-ra, hogy megcsalt a mocsok maca, mert a te hibád lesz az egész, hogy ilyen emberrel összeházasodtál...
Köszi.
Akkoriban sokat dolgoztam vidéken és a legtöbbször napokig nem mentem haza. Többször is megtehették, akkora baromnak érzem most magam.
A beadott történet szerint a barátnőm részeg volt, egy buliból vitte haza az öcsém, ekkor történt meg. Tehát ő tudta mit csinál.
Igazatok van ez nem lenne helyes. Hisz jelen pillanatban ránézni sem bírok. Egyikőjükre sem.
Ez most nyálas lehet, de első igazi tartós kapcsolatom volt vele. Előtte csak néhány hónapig voltam egy csajjal. Nem tudom egy könnyen elfelejteni ezt az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!