Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégse kellene elvennem?

Én nem venném el. Nehéz, de akkor is. Nem a megcsalás, van olyan, amikor egy megcsalást még meg lehet bocsátani, ha olyanok a körülmények. De évekig a szemedbe hazudni? Na EZ megbocsáthatatlan.
Ne aggódj, fiatal vagy még, találsz más lányt. Olyat, aki nem hazudik a szemedbe évekig. Ilyen lányt vegyél el.

Ezt csakis te döntheted el, hogy felül tudsz/akarsz e kerekedni ezen a dolgon, vagy soha nem fogod tudni elfogadni/megemészteni.
Én biztos hogy abban a pillanatban szálltam volna ki az egész kapcsolatból, ahogy megtudom. Az én szememben az még talán, nagyon nehezen megbocsátható, ha tényleg a kapcsolat elején, amikor még semmi sem biztos, egy idegennel megcsalnak. De hogy az öcsémmel... Ez számomra elfogadhatatlan lenne. Nagyon fájna, el sem tudnám dönteni hogy melyik részéről lenne szörnyűbb amit műveltek velem. És persze minden családi eseményen csak erre tudnék gondolni.
Ezt nagyon át kell rágnod magadban, én azt ajánlom hogy tényleg csak akkor vedd el, ha teljes mértékben meg tudsz békélni ezzel a dologgal, mert ha benned marad a tüske, az örökké szúrni fog.

Én nem akarok erkölcsi megmondóember lenni most. Emberekből vagyunk és nem vagyunk tökéletesek... a gond nem itt van.
Szerintem szimplán meg sem értél még a házasságra...főleg nem ezzel a nővel. Nem azért mert megcsalt, hanem mert érzelmileg labilis ő is és ahogy látom Te is küzdesz azzal, hogy ezt feldolgozd. Ő évek alatt képtelen volt elmondani, Te pedig képtelen vagy leülni és megbeszélni vele. Arról nem is beszélve, hogy mennyire ismered a párodat, hogy évek alatt semmit nem vettél észre abból, hogy őt zavarja valami. Vagy vettél észre jeleket, de nem szóltál? Megkérdezted miért mondta el? Szerintem ha bátortalan lennél felvállalni a tetteid következményét te is hezitálnál. Aztán mikor összeszeded magad, mert nem bírja a lelkiismereted a nyomást, az őszinteségedért a lecseszést kapod. Teszem hozzá jogos lecseszést. Amit tett gyengeség és önzőség, az hogy elmondta viszont bátorságra utal.
Rajtatok múlik, de szerintem a kapcsolatotokban máshol vannak a problémák.

Én is utolsóval értek egyet, ne hozz elhamarkodott döntéseket. Nem tudom, akkor hány éves volt a barátnőd, lehet még nagyon fiatal, nem nőtt be a feje lágya.... :)Rég volt, elmúlt, ha akkor tudod, mennyivel lett volna jobb? Akkor nem lenne mögöttetek sok szép év a barátnőddel. Gondolom jól megvagytok, ha feleségül akarod venni.
Barátnőd meg tiszta lappal akarja kezdeni a házasságot, titkok nélkül. Vette a bátorságot, és elmondta neked, pont akkor, amikor már a legtöbbet kockáztatja.Szerintem gondold jól át. És azért ebben nem csak ő volt a hibás....41/N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!