Férjem rendszeresen megver, miért nem megy az elszakadás mégse!?
Tegnap már betelt a pohár. Tegnap is kezet emelt rám, megütötte a fejemet. Ezek a verések elég durvák szoktak lenni. Az előbb is megvert. A fejemet úgy a falhoz vágta, hogy megszédültem. Már két púp van a fejemen. Ez nem furcsa tőle, már nem is fakadok sírva a verések miatt, úgyse lenne értelme. Máskor kék-zöld foltokkal vagyok tele. Esküszöm, hogy nem kamu a kérdés, nagyon is komoly!
De mégsem megy az elszakadás, nem tudom miért!! Én mindent megadnék neki, ha normális lenne. Átvert engem. Csomó esélyt adtam neki, hogy megváltozzon. 1-2 hete kötöttünk egyezséget, hogy nem válunk el, "mert szeretjük egymást", és elmondtuk egymásnak, hogy ki miben változzon meg és akkor működni fog. De nem változott meg. A kommunikáció is megszűnt köztünk, pedig én mindig kezdeményező vagyok. Hazajön a munkából, rám se néz, meg se kérdi hogy vagyok, milyen volt a napom stb. Állandóan vitázunk. Egyszerűen nem tudok elmenni. Utolsó pillanatban mindig visszalépek, pedig már az elválás küszöbén voltunk. Állandóan szóban forog a válás.
Tudom, hogy el kéne válni, de mikor már majdnem elválunk, teszi a szépet. A sok közös, szép emlék miatt is nehéz a válás. De ő mára már egy teljesen más ember.
Még nincsenek gyerekeink.
Az utolsó mondatod a kulcs.
Tessék szépen csomagolni, a jó emlékeket megőrizni, és nem megvárni, amíg mentőt kell hozzád hívni. Nincs vesztenivalód.
Mert hülye vagy. Mégis milyen választ vársz? Ha te ezt szereted, hát akkor tessék.
Arra még nem gondoltál, hogy esetleg egyszer úgy hozzávágja a fejed a radiátorhoz, hogy belehalsz? Vagy te ilyen öngyilkosjelölt-típus vagy?
TE most valoban leirtad a kerdest, de megis valaszoltad, olvasd el ujra!
Szeretet! Ez nem turi el az agressziv, brutalis viskedest, nem bantja a masikat, hanem figyelmes lesz, vigyazz arra, akit szeret pl.
Ezen meditalj! A regi szep emlekek megmaradnak, az erzeseidet nem fogja elvalasztani toleg, ugyanugy, mint a jelenlegi fajdalmaid, amiket atelsz, s addig kellene lepned, amig tudsz lepni, feltudsz allni, mivel ezek a veresek veszelyesek, akar erhet ugy az utes, hogy lebenulsz pl.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!