Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem rendszeresen megver,...

Férjem rendszeresen megver, miért nem megy az elszakadás mégse!?

Figyelt kérdés

Tegnap már betelt a pohár. Tegnap is kezet emelt rám, megütötte a fejemet. Ezek a verések elég durvák szoktak lenni. Az előbb is megvert. A fejemet úgy a falhoz vágta, hogy megszédültem. Már két púp van a fejemen. Ez nem furcsa tőle, már nem is fakadok sírva a verések miatt, úgyse lenne értelme. Máskor kék-zöld foltokkal vagyok tele. Esküszöm, hogy nem kamu a kérdés, nagyon is komoly!

De mégsem megy az elszakadás, nem tudom miért!! Én mindent megadnék neki, ha normális lenne. Átvert engem. Csomó esélyt adtam neki, hogy megváltozzon. 1-2 hete kötöttünk egyezséget, hogy nem válunk el, "mert szeretjük egymást", és elmondtuk egymásnak, hogy ki miben változzon meg és akkor működni fog. De nem változott meg. A kommunikáció is megszűnt köztünk, pedig én mindig kezdeményező vagyok. Hazajön a munkából, rám se néz, meg se kérdi hogy vagyok, milyen volt a napom stb. Állandóan vitázunk. Egyszerűen nem tudok elmenni. Utolsó pillanatban mindig visszalépek, pedig már az elválás küszöbén voltunk. Állandóan szóban forog a válás.

Tudom, hogy el kéne válni, de mikor már majdnem elválunk, teszi a szépet. A sok közös, szép emlék miatt is nehéz a válás. De ő mára már egy teljesen más ember.

Még nincsenek gyerekeink.

2012. aug. 31. 14:54
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Én bízom benne,h nem kell neked szakember,a sarkadra tudsz állni,lesz annyi erőd,h kilépj! Csak olvasgasd a hozzászólásokat! Elég egyhangú,nem? Mindenki nagyon sok igazságot írt! És vállald fel,h mit tett veled. Emiatt biztos senki nem nyomja rád a bélyeget,h miért akarsz válni.(ha esetleg ez is közre játszik,bár nem hiszem). Egy életed van,adj esélyt magadnak! Ettől 100%,h szebb és boldogabb életed lesz!!!!
2012. aug. 31. 18:52
 32/35 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek! kicsit közrejátszik az is, hogy félek az "új világtól", úgy értem, a válás után majd az egész életem, és minden más mederben fog folyni.
2012. aug. 31. 19:13
 33/35 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért hagyod magam. Nekem nincs barátom/férjem de ha lenne akkor csak egyszer emelne rám kezet, többet soha.

Hagyd ott a pics@ba, nem igaz, hogy egy ilyen szánalmas alakot nem tudsz elhagyni, én a helyedben még jól fel is jelenteném vagy megveretném valakivel.

2012. aug. 31. 19:15
 34/35 anonim ***** válasza:
PSZICHOLÓGUS,BETEG VAGY.
2012. szept. 1. 15:08
 35/35 anonim ***** válasza:
Annak volt igaza, aki a nulla érzelmi intelligenciáról írt. Mindettőtöknél fennáll ez. Nagyon szegényesek vagytok (primitívek).
2012. szept. 1. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!