Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyük fel: együtt vagytok 1.5 éve egy pasival, tök nagy szerelem, rózsaszín felhő és már az eljegyzés is szóba került. Aztán kiderül, hogy a szerelmetek valójában házas ember egy gyerekkel. Ilyenkor mit tennétek?
Az egyetemi időszak alatt végzendő gyakorlatomon ismerkedtünk meg, ő volt annak a csoportnak a vezetője, ahová kerültem. Eddig minden teljesen szuper volt.
Nem is értem a szituációt, mert teljesen nyíltan randizgattunk az első pillanattól kezdve, kézen fogva járunk, puszit is adunk egymásnak akárhol, járunk moziba, színházba, szórakozni, mindenhová.
Bemutatott a szüleinek és a baráti társaságának is. Ezerszer jártam már a házában is, volt hogy egy egész hetet ott töltöttem, nem hogy a családját nem láttam, de még arra utoló jelet sem, hogy nem egyedül lakik..
Egyáltalán nem gyanakodtam és megdöbbentett a hír. Múlt héten kedden derült ki, azóta nem is beszélek vele, ő próbálkozik, de elutasítom a közeledését. Borzasztóan csalódott vagyok és dühös, de mindemellett meg őrülten szeretem és fogalmam sincs hogy ilyen helyzetben mit lehetne lépni..
Ezek a nem beszélek vele?
Neked nem a másik ember a fontos hanem a körülményei.
Ha "papíron" házas akkor nem kell. Ha "papíron" szabad akkor kell.
Nem az lenne fontos, hogy milyen ember és miért jutott ide és az, hogy együtt hova tudtok eljutni??
Megismersz valakit, megszereted. Akkor az a szeretet nem múlik el egy mondat miatt. Max átalakul gyűlöletté. De akkor is beszélsz vele, csak kicsit vehemensebben.
Fura, hogy egy külsőség miatt sutba dobsz egy embert.
"Elöször is meg kellene beszélni vele a helyzetet. MErt ha ennyire felvállalt mindenhol, akkor nem valószinü, hogy át akart verni.
Lehetséges, hogy a válás folyamatban van - van olyan rpkpn, ahol 3 (HÁROM) évig tartott, mire kimondták a válást. Ilyen esetben ugyan JOGILAG még házas, de a valóságban már régen nem, ezért az, hogy keres valakit, nem elitélendö."
1. Valóban meg kell beszélni.
2. Akár felvállalta mindenhol, akár nem, átverte. Elfelejtette másfél éven át közölni, hogy hivatalosan még nős. És teljesen mindegy, hogy együtt élnek-e vagy sem! Ezt eltitkolni görénység.
3. Természetesen ha rosszindulatú pletyka, akkor semmi baj, minden megy tovább. Egyetlen beszélgetést szánnék még rá az ürgére, többet nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!