Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A barátom megkérte a kezem ....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megkérte a kezem . De a szüleim nem örűltek neki sőt ellenezték. Mit csináljunk?

Figyelt kérdés
Augusztusra eljegyzést terveztűnk de a szüleim hallani sem akarnak rólla mert túl fiatalok vagyunk en 19L a vőlegényem 22F . De igazából nagyon ragaszkodnak hozzám azert nem tetszik nekik. Telik rá hogy megrendezzük a segitségük nélkűl is . 4 éve vagyunk eggyűt , es az összeköltözésre hallani sem akarnak mert szerintük csak a romák költöznek össze hazasság elött.
2013. jan. 19. 15:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, azt csináljátok, amit TI jónak láttok, ugyanis ez a TI életetek, és nem a szüleiteké.

Az összeköltözés, élettársi kapcsolat meg jó ideje teljesen elfogadott, szokványos dolog, akár tervez házasságot a pár később, akár nem tervez.

2013. jan. 19. 16:43
 12/17 anonim ***** válasza:
43%
Egyáltalán! Milyen nációhoz tartozik a vőlegény? Gondolom ez is számít a szüleidnél. Talán ezzel van gondjuk. Arab, olasz, fekete?
2013. jan. 19. 18:10
 13/17 A kérdező kommentje:
Egy nemzetiségeűek vagyunk . Azzal van a probléma hogy nem akarnak elengedni betegesen ragaszkodnak
2013. jan. 19. 18:30
 14/17 anonim válasza:
90%

ha igazán szeretnék, akkor elengednek.

Én 2 éve voltam együtt a nálam 2,5 évvel idősebb barátommal, amikor neki külföldi sportösztöndíjat ajánlottak. 17 éves voltam, gimibe jártam, mikor megkérte a kezemet és én igent mondtam. A szüleim viszont ellenezték.

Mondtam nekik: "Ha szerettek, akkor elengedtek. Tudom hogy fiatal vagyok, de felelősségteljes és tudom mit akarok. Nekem ez az álmom. Ő az, akivel le szeretném élni az életem. És ha ez nem tetszik nekik, akkor bebukták, mert én akkor is hozzámegyek, akármit mondtok. Viszont ha megpróbáltok a házasságunk ellen akármit is tenni, az egyszem lányotok örökké utálni fog. Tudom hogy szerettek, de önzők vagytok, mert a szülőknek a gyerekük boldogságára kéne figyelniük..."

Ma, külföldön élünk együtt és 5 csodálatos gyereket nevelünk. Nincsenek anyagi gondjaink és ugyanúgy szeretjük egymást mint régen. A szüleim megbékéltek az egésszel, és megpróbálták a jó oldalát nézni pl. ott voltak az esküvőmön, ismerik az unokáikat, stb.

2013. jan. 20. 17:46
 15/17 anonim válasza:
Felnőtt ember vagy, most már engedjék meg, hogy azt csinálj, amit akarsz.
2013. jan. 20. 18:28
 16/17 anonim ***** válasza:

"ha igazán szeretnék, akkor elengednek."

Erről mindig a filmes jelenet ugrik be, amikor a csaj fél kezénél fogva lóg a toronyház tetejéről és a srác próbálja felhúzni...

2013. jan. 21. 12:45
 17/17 anonim ***** válasza:

"Tanulok es tanulni is fogok amig élek "

Kedves kérdező! Mit jelent ez a kijelentőmondat. Soha nem végzel?

2013. jan. 21. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!