Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A barátoddal maradnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátoddal maradnátok ha kiderülne, hogy megcsalt titeket?

Figyelt kérdés

Eljegyzés után

25/L

2013. jan. 13. 12:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de annyira tetszett a kérdés: A barátoDDAL maradNÁTOK, ha kiderülne, hogy megcsalt TITEKET? Kb. mintha te is meg a szerető is maradnátok a Te barátoddal :D

Ezer bocs :D

2013. febr. 7. 22:18
 62/72 anonim ***** válasza:
100%

Anno a régi férjem - akkor még nem volt az - szinte könnyes szemmel magyarázta, hogy nem tehet róla, de észrevesz más nőket is, és nem tudja tud-e hűséges lenni... az ember ezt hajlamos őszinteségnek felfogni, hogy ő legalább ezt felvállalja. Aztán szívtam mint a torkosborz. "Ő megmondta előre, mit vártam," "Hűséges pasi nincs, csak aki jól hazudik" stb. Sokszor megbocsátottam, szenvedtem, próbáltam megmagyarázni, hogy neki van igaza (mert úgy tüntette fel), persze ha én megcsalom az egészen más, megöl... Tényleg hülye az ember ha szerelmes és ráadásul félig gyerek még.

Az alapvető probléma talán a tisztelet kérdése, szerintem azért nem szabadna megtenni, mert tiszteled a másikat (és magadat) annyira, hogy nem köpöd szembe így. Mert az illúzió hinni, hogy évek múltán nem támadhat fel a vágy más iránt. De nem kötelező teret adni egy kezdődő vágynak, pont azért mert elkötelezett az ember más iránt.

Én végül 7 év után elváltam, de sok bizalmat, sebet szereztem. Ha te is így akarsz tanulni, csak rajta.

2013. febr. 8. 08:15
 63/72 anonim ***** válasza:
64%

Ahogy kiderülne repülne a holmijával együtt. Akkor annyira lesz*rnám, hogy eljegyzett vagy sem.

Bocs, de 25 évesen elég naív vagy, hogy elhiszed több ilyen nem lesz.... úgy kell neked. Ha annyira szeretne nem tette volna meg, tisztelne. De fogadnék, hogy úgy van vele, hogy lehet még jobb nő helyetted is akivel együttlehet!!!

2013. febr. 8. 09:24
 64/72 anonim ***** válasza:
Mi változott február óta, hogy kiemelésre került a kérdés?
2013. dec. 2. 09:21
 65/72 anonim ***** válasza:
Lehet becsukott szemmel élni.Hazudhatsz magadnak boldogságot,de attól még nem leszel valóban boldog.
2013. dec. 2. 17:20
 66/72 anonim válasza:
én együtt msrsdtam a barátommal,miután összesmárolt egy másik csajjal.megbántam,hogy nem szakítottam.nagyon rossz volt,utána nem tudtam már megbízni benne. azóta szakítottunk és ha újra ilyen helyzetbe kerülnék,szakítanék azonnal.
2013. dec. 2. 18:39
 67/72 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy annyira rossz nő lennél, hogy egy ilyen mellett legyél kénytelen leragadni, aki pofátlanul félrelép melletted. Máshol keresi a "boldogságot"? Szívem: máshol keresi a dugást, mert az már unja veled. Te meg jó leszel alágyújtani a pörköltnek, meg kihipózni a budit odahaza.
2013. dec. 2. 19:32
 68/72 A kérdező kommentje:
együtt vagyunk.megbocsatottam neki kétszer is,aztmondta szeret !!
2013. dec. 2. 20:55
 69/72 anonim ***** válasza:
66%

Te, mondani én is tudom. Szeretlek!

Meggyőztelek?

Egyébként azért emelted ki a kérdés, hogy a saját hülyesgeédet reklámozd? Ne haragudj, de erre már nehéz mást mondani az előzmények ismeretében..

2013. dec. 2. 21:00
 70/72 anonim ***** válasza:
100%

Nézd a jó oldalát, egyre nagyobb gyakorlatod lesz a megbocsátásban, hiszen szükség lesz még rá. Ő látja, hogy elég egy félremenés után azt mondani, hogy szeret, és máris nincs következménye.

Ugyan mi tartaná még vissza a további megcsalásoktól, ha van egy madár, akivel bármit meg lehet tenni?

2013. dec. 2. 21:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!