Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A barátoddal maradnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátoddal maradnátok ha kiderülne, hogy megcsalt titeket?

Figyelt kérdés

Eljegyzés után

25/L

2013. jan. 13. 12:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
6%

ha igazán, őszintén szereted, akkor nem hagyod el

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2013. jan. 13. 20:30
 42/72 anonim ***** válasza:
94%
Én is ezt hittem, nagyon féltem a szakítástól. Amikor szakítottam vele, fizikailag fájt. De így 1 év elteltével azt mondom, hogy életem legjobb döntését hoztam meg. Aki megaláz ilyennel, az nem szeret igazán...
2013. jan. 13. 20:56
 43/72 anonim ***** válasza:
93%
Nem maradnék vele, gyűrű ide vagy oda. Kutyából nem lesz szalonna tapasztalataim szerint. Sajnálom. :(
2013. jan. 15. 08:52
 44/72 anonim válasza:
91%
Hagyd el!!! Volt már szerelmem és soha nem csaltam volna meg se részegen se józanul. 30F
2013. jan. 15. 14:04
 45/72 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolat bizalmon alapul. Ha megcsal a másik fél a bizalmad sérül. És elég mély sebet tud okozni ahhoz, hogy végül tönkremenjen a kapcsolat miatta.

Én másfél évig voltam együtt az exemmel. Elvileg nem csalt meg, de voltak fura dolgok (pl. kiderült társkeresőn fenn van). Nem bírtam bízni benne, így végül szakítottam vele. A szakítás kb. nyolc hónapnyi nyűglődés előzte meg.

2013. jan. 16. 18:57
 46/72 A kérdező kommentje:
ha ez előfordult akkor valami nem volt okés az biztos
2013. jan. 16. 20:12
 47/72 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Ragozhatjuk mi még itt 20 oldalon keresztül, hogy mi lenne a megoldás. Ha valaki szerelemmel(!!) szereti a másikat, akkor nem csak azért nem csókolózik, és dug félre, mert nem illik. Inkább azért, mert senkiért nem akarná kockára tenni a kapcsolatát, és a szerelme bizalmát. Itt a fő probléma az, hogy a vőlegényed valószínűleg szeret téged, de már nem szerelmes. Ezt nagyon szomorú, és nehéz beismerni, tudomásul venni, pedig ez az alapvető gond.

A másik gond, hogy egy ilyen eset után, 10-ből 10 embernek folyton ott motoszkálna a fejében, hogy mikor teszi meg újra, és megáll-e egy csóknál? A bizalmat baromi könnyű eljátszani, és még nehezebb visszaszerezni.

Én a helyedben - mert kirúgni láthatóan nincs erőd - időt kérnék tőle hogy átgondoljam a dolgot, és addig külön lennék tőle. És közben figyelnék, hogy tesz-e erőfeszítéseket a visszahódításodra, akarja-e igazán, hogy együtt maradjatok, fontos-e neki a szerelmed, és az, hogy ne veszítsen el. Ne esélyt adj neki, hanem próbaidőt, ami alatt bizonyíthat.

Én a magam részéről egyébként sem együtt maradni, sem házasságot nem akarnék egy ilyen eset után.

2013. jan. 19. 23:33
 48/72 xStefix ***** válasza:
86%

Nem hiszem.

Ha ez mostanában, 3-4 év után esett meg, akkor szerintem nagyobb rá az esély, hogy meg fog ismétlődni, mint ha rögtön az elején lett volna. Merthogy kezd "beállni" a kapcsolat. (Ami nem baj, csak egyeseknél ennek ilyen következményei lesznek.)

De, bárhogy is végződne, mindenképp megkérdezném, miért tette. Nem tudom, ez változtatna-e a dolgon, de én tudni akarnám az okot.

Viszont házasként és főleg gyerekkel már más lenne a szitu. Akkor biztosan adnék még egy esélyt, mert abban a helyzetben már sokkal nagyobb tétje lenne mindennek. (Így is van, persze, de így még csak kettőtökről van szó. Amíg nincs gyerek, addig szabad az ember.)

2013. jan. 20. 00:44
 49/72 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak azt tudom ismételni, amit a többiek.

Ha igazán, szívből szeret, akkor nem is vágyik más után, az pedig meg se fordul a fejében se részegen, se józanul, hogy akárkihez is akár csak hozzáérjen, nem hogy még meg is csókolja.

Voltam már szerelmes, ránézni se esett jól más férfira, és kamu, hogy ez a pasiknál máshogy működik.

Szerintem a "barátod" nem érdemes Rád, nem érdemel meg Téged.

Eleinte nagyon fog hiányozni, és fájni fog, az első pár hét biztos szenvedés lesz, de amikor azt fogod látni, hogy 2 hónap múlva már mással jár, biztos leszel abban, hogy jól döntöttél.

Pár hónappal később magabiztosan nyitsz majd új kapcsolatok felé, és tudni fogod, hogy míg élsz, nem bánod majd a döntésedet, mert az exed egy utolsó szar alak volt, akinek hiba volt valaha is igent mondani.

Évek múltán sajnálni fogod a szerencsétlen exnejét, aki egyedül neveli közös gyereküket.

Reméljük, segítettünk!

2013. jan. 20. 02:33
 50/72 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, előjöttek szépen a "benned van a hiba" válaszolók is, nem kell hallgatni rájuk.

Mi 4 és fél éve vagyunk együtt a párommal, ebből 3 éve élünk együtt, tehát lett volna időnk megunni egymást...

Egy éve jegyzett el, rá pár hónappal válságba került a kapcsolatunk.

Sok probléma szakadt rám, vacakolt a családom, és baj volt az anyagiak terén is, kihatott az érzelmeimre nem is kicsit.

Nem kívántam a páromat, valamiért őt hibáztattam a problémák miatt, már attól is rosszul voltam ha hozzámért.

Pár hét alatt megzakkantam, az első szembe jövő férfira ráugrottam VOLNA, a kollégáim felé is vonzódást éreztem.

Éreztem a vesztünket, ledobtam minden kötelességemet és az utolsó fillérjeinkből befizettem magunkat egy wellness-hétvégére.

Úgy jöttünk haza mintha frissen jöttünk volna össze, rájöttem, csakis velem volt a baj.

Azóta akárhányszor zűrösen érzem magam elmegyek, elmegyünk kikapcsolódni, s azonnal újra a régi minden.

Ez az időszak alatt soha, egyszer sem jutott eszembe megcsalni a páromat, pedig úgy éreztem hogy nincs más kiút (persze előtte, utána sem :D)

A te párod megtette. Gondolkodás nélkül megcsalt, holott valószínűleg csak egy ilyen apró megoldásra lett volna szükség - már ha egyáltalán volt probléma, és nem sportból smárolja a kolleginákat.

Tudod mi lehetett? A párodnak eszébe jutott tesztelni, hogy tényleg olyan izgi-e irodában kefélni mint ahogy beállítják.

Ha egyszer ideáig eljutott, nem fog megállni.

Hagyd ott, és keress egy normális embert!

2013. jan. 20. 04:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!