Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátoddal maradnátok ha kiderülne, hogy megcsalt titeket?
Eljegyzés után
25/L
ha igazán, őszintén szereted, akkor nem hagyod el
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Egy kapcsolat bizalmon alapul. Ha megcsal a másik fél a bizalmad sérül. És elég mély sebet tud okozni ahhoz, hogy végül tönkremenjen a kapcsolat miatta.
Én másfél évig voltam együtt az exemmel. Elvileg nem csalt meg, de voltak fura dolgok (pl. kiderült társkeresőn fenn van). Nem bírtam bízni benne, így végül szakítottam vele. A szakítás kb. nyolc hónapnyi nyűglődés előzte meg.
Kedves kérdező! Ragozhatjuk mi még itt 20 oldalon keresztül, hogy mi lenne a megoldás. Ha valaki szerelemmel(!!) szereti a másikat, akkor nem csak azért nem csókolózik, és dug félre, mert nem illik. Inkább azért, mert senkiért nem akarná kockára tenni a kapcsolatát, és a szerelme bizalmát. Itt a fő probléma az, hogy a vőlegényed valószínűleg szeret téged, de már nem szerelmes. Ezt nagyon szomorú, és nehéz beismerni, tudomásul venni, pedig ez az alapvető gond.
A másik gond, hogy egy ilyen eset után, 10-ből 10 embernek folyton ott motoszkálna a fejében, hogy mikor teszi meg újra, és megáll-e egy csóknál? A bizalmat baromi könnyű eljátszani, és még nehezebb visszaszerezni.
Én a helyedben - mert kirúgni láthatóan nincs erőd - időt kérnék tőle hogy átgondoljam a dolgot, és addig külön lennék tőle. És közben figyelnék, hogy tesz-e erőfeszítéseket a visszahódításodra, akarja-e igazán, hogy együtt maradjatok, fontos-e neki a szerelmed, és az, hogy ne veszítsen el. Ne esélyt adj neki, hanem próbaidőt, ami alatt bizonyíthat.
Én a magam részéről egyébként sem együtt maradni, sem házasságot nem akarnék egy ilyen eset után.
Nem hiszem.
Ha ez mostanában, 3-4 év után esett meg, akkor szerintem nagyobb rá az esély, hogy meg fog ismétlődni, mint ha rögtön az elején lett volna. Merthogy kezd "beállni" a kapcsolat. (Ami nem baj, csak egyeseknél ennek ilyen következményei lesznek.)
De, bárhogy is végződne, mindenképp megkérdezném, miért tette. Nem tudom, ez változtatna-e a dolgon, de én tudni akarnám az okot.
Viszont házasként és főleg gyerekkel már más lenne a szitu. Akkor biztosan adnék még egy esélyt, mert abban a helyzetben már sokkal nagyobb tétje lenne mindennek. (Így is van, persze, de így még csak kettőtökről van szó. Amíg nincs gyerek, addig szabad az ember.)
Én is csak azt tudom ismételni, amit a többiek.
Ha igazán, szívből szeret, akkor nem is vágyik más után, az pedig meg se fordul a fejében se részegen, se józanul, hogy akárkihez is akár csak hozzáérjen, nem hogy még meg is csókolja.
Voltam már szerelmes, ránézni se esett jól más férfira, és kamu, hogy ez a pasiknál máshogy működik.
Szerintem a "barátod" nem érdemes Rád, nem érdemel meg Téged.
Eleinte nagyon fog hiányozni, és fájni fog, az első pár hét biztos szenvedés lesz, de amikor azt fogod látni, hogy 2 hónap múlva már mással jár, biztos leszel abban, hogy jól döntöttél.
Pár hónappal később magabiztosan nyitsz majd új kapcsolatok felé, és tudni fogod, hogy míg élsz, nem bánod majd a döntésedet, mert az exed egy utolsó szar alak volt, akinek hiba volt valaha is igent mondani.
Évek múltán sajnálni fogod a szerencsétlen exnejét, aki egyedül neveli közös gyereküket.
Reméljük, segítettünk!
Tudod, előjöttek szépen a "benned van a hiba" válaszolók is, nem kell hallgatni rájuk.
Mi 4 és fél éve vagyunk együtt a párommal, ebből 3 éve élünk együtt, tehát lett volna időnk megunni egymást...
Egy éve jegyzett el, rá pár hónappal válságba került a kapcsolatunk.
Sok probléma szakadt rám, vacakolt a családom, és baj volt az anyagiak terén is, kihatott az érzelmeimre nem is kicsit.
Nem kívántam a páromat, valamiért őt hibáztattam a problémák miatt, már attól is rosszul voltam ha hozzámért.
Pár hét alatt megzakkantam, az első szembe jövő férfira ráugrottam VOLNA, a kollégáim felé is vonzódást éreztem.
Éreztem a vesztünket, ledobtam minden kötelességemet és az utolsó fillérjeinkből befizettem magunkat egy wellness-hétvégére.
Úgy jöttünk haza mintha frissen jöttünk volna össze, rájöttem, csakis velem volt a baj.
Azóta akárhányszor zűrösen érzem magam elmegyek, elmegyünk kikapcsolódni, s azonnal újra a régi minden.
Ez az időszak alatt soha, egyszer sem jutott eszembe megcsalni a páromat, pedig úgy éreztem hogy nincs más kiút (persze előtte, utána sem :D)
A te párod megtette. Gondolkodás nélkül megcsalt, holott valószínűleg csak egy ilyen apró megoldásra lett volna szükség - már ha egyáltalán volt probléma, és nem sportból smárolja a kolleginákat.
Tudod mi lehetett? A párodnak eszébe jutott tesztelni, hogy tényleg olyan izgi-e irodában kefélni mint ahogy beállítják.
Ha egyszer ideáig eljutott, nem fog megállni.
Hagyd ott, és keress egy normális embert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!