Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A barátoddal maradnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátoddal maradnátok ha kiderülne, hogy megcsalt titeket?

Figyelt kérdés

Eljegyzés után

25/L

2013. jan. 13. 12:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
89%
19. válaszoló vagyok. Mi is 4 éve jártunk. Hidd el, ez csak rosszabb lesz, és nehezebben szakadsz el!
2013. jan. 13. 13:12
 32/72 anonim ***** válasza:
94%

"De nem lehet csak az esküvő előtt akarta kiélni magát?"

Ilyen kiélős dumás szögetől megyek a falnak! Ha valaki egyszer megtette megteszi másodszor is, legfennebb idő kérdése.

És mi számít "kiélésnek"?! Melletted nem tudja kiélni magát? Mert akkor elég szomorú:(

2013. jan. 13. 14:58
 33/72 anonim ***** válasza:
64%
Nem maradnék. És nem azért, mert a sértett büszkeség beszélne belőlem, hanem mert úgy érezném, hogy itt valami meghalt, amit egyszerűen ezek után már nem lehetne visszahozni.
2013. jan. 13. 15:01
 34/72 anonim ***** válasza:
63%
Ja, hogy "csak" csók volt... Hát, szerintem ez még talán rosszabb mint egy kósza dugás, mert a csókban mindig van érzelem míg a félredugást még meg lehet magyarázni azzal, hogy nem fért a gatyájába. De a csók=érzelem:SSS
2013. jan. 13. 15:03
 35/72 anonim ***** válasza:
84%

Ne legyel naiv 10 ev mulva fuvel faval fog keverni ha mar most nem bir magaval.

Hagyd ott keress masikat Aki szeret igazan az nem csal meg nem kever mashol meg egy csokra sem.

2013. jan. 13. 15:18
 36/72 A kérdező kommentje:

Aham:( hagyjam ott szerintetek?:(

remélem tényleg lesz majd más aki boldoggá tesz, de azsem számít, hogy bevallotta? :(

2013. jan. 13. 17:07
 37/72 anonim ***** válasza:
91%
Én is próbáltam mentegetni, "jaj de hát bevallotta, de én vagyok neki az első, de csak virtuálisan csalt meg". Hidd el, ez nem vezet sehová :(
2013. jan. 13. 17:13
 38/72 anonim ***** válasza:
17%

Persze, a legkönnyebb azt mondani, hogy hagyd ott.

De egy megcsalás sok mindentől függhet. Minden kapcsolat más, minden ember más, ezt két ember tudja csak igazán megbeszélni, én innen nem tudok dönteni helyetted, csak maximum tanácsot adok.

Nem mindegy, hogy milyen volt amúgy a kapcsolat, meg milyen a másik. Lehet, hogy félreismerted, és tényleg csak egy utolsó szemét, de lehet, hogy benned is van egy kis hiba. Én tuti magamba néznék egy ilyen után, hogy biztos minden rendben volt, nem voltam-e én is hibás? Ha minden klappol 100%-ig akkor nem hiszem, hogy csak úgy magától megcsalna. Az se mindegy, hogy ő hogy viszonyul ehhez. Ha nagyon megbánta, akkor nem biztos, hogy újra meg fogja tenni, ez is emberfüggő. Meg a megcsalás körülményei sem mellékesek.

2013. jan. 13. 17:29
 39/72 anonim ***** válasza:
87%
Ha sz@r a kapcsolat, akkor talán nem jegyzem el a másikat. De, eljegyzem, megcsalom, majd kitaláljuk, miért is a megcsalt fél hibája az egész.
2013. jan. 13. 17:59
 40/72 A kérdező kommentje:
Vmi buli alkalmával történt annyit tudok, nem fogom tudni elengedni Őt hisz én nagyon szeretem még így is, hozzá hűséges vagyok, fáj h ezt megbírta tenni
2013. jan. 13. 20:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!