Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud örülni a fia boldogságának a párom anyja?
Én nem mondtam, hogy a kedvére kell ugrálni. Én inkább úgy vettem észre a saját példánkon, hogy jobb csendben maradni, mert a visszabeszéléssel és visszaszólogatásokkal csak inkább olajat tesz az ember a tűzre.
Hogy is mondjam... Így is elég nehéz ez a helyzet és rossz mindkét félnek hallgatni a beszólogatásokat. Ha a "betolakodó" meny még vissza is szólogat, akkor a párod fog még rosszabb helyzetbe kerülni azzal, hogy az anyukával majd nem tud normálisan szót váltani, mert nem elég, hogy neki te sosem leszel elég jó, még flegma és bunkó is vagy, blabla... Ne várj erre értelmes magyarázatot, mert nincs.
Ha durva dolgokat vág a fejedhez, akkor a párod legyen az, aki fellép a védelmedben, te pedig jobb ha igyekszel elzárkózni a vitáktól. Ha a viselkedése nem változik, akkor te a szemében mindig csak valami szükséges rossz leszel, akit el kell viselni, ha kötekedsz, akkor csak eldurvul a helyzet. Ha a fia szól vissza miattad, az egy kicsit más helyzet, tehát én inkább az javasolnám, hogy a párod álljon a sarkára és szólogasson vissza, ne te.
hú. hát ha csak 41 éves, akkor lehetne rugalmasabb.
szerintem akkor nem kell csöndben maradnod. nyugodtan válaszolj, ha valamit beszól, csak mosolyogva és ne kiabálva. de védd meg magad. ha nem véded meg magad, akkor még tovább fog elmenni. tisztelned kell saját magadat, és nem engedheted meg, hogy rosszul bánjanak veled, még akkor sem, ha az anyósod az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!