Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha az anyja ismeretlenül is útál?
Szia!hát ahogy fogalmaztál a jövőre nézve anyóssal a kapcsolatod nem lesz oké.Elmondom neked,hogy ha össze költöztök számíthatsz a legrosszabbra,és ha a felesége is leszel a párodnak te leszel minden de jó asszony soha sem.Mindig majd ott árt ahol tud.
Engem anyósom már az nap mikor párom bemutatót neki meg kaptam a kiosztást lehordott minden ok nélkül a sárga földig.Azóta a lavina egyre jobban zúdul lefelé,és egyre nagyobb a hó görgeteg.Született egy babánk most épp azon megy a vita be akar perelni.Én még egyszer ennek nem tenném ki utólag magam,ez ahogy mondani szokás nem élet így.Imádom párom emeltem áll,de ő is szenved,és ép azon vagyok anyósom a kisbabám életét ne keserítse meg.NAGYON VIGYÁZZ VELE PRÓBÁLJ MINDIG MEG TARTANI A 2 LÉPÉST,MERT HA NEM ÍGY TESZEL OTT FOG ÁRTANI,ÉS BELÉD RÚGNI AHOL NEKED LEGJOBBAN FÁJ.Egy elkeseredett anyuka vagyok:(
Szia! Én 21 éves lány vagyok, 4 éve vagyok a párommal, azóta nem beszélek anyósommal. Előtte a párom húga osztálytársam volt, mindennap náluk ültem. Egyik napról a másikra angyalkából h*lye k..-ba mentem át. Szó szerint! Náluk voltam, összejöttem a fiával, onnantól utál! Mindennek elhordott a faluban, alaptalanul! Én egyszer megállítottam, elmagyaráztam neki, hogy az én életemből száljon ki, hagyjon békén, ne hordjon el mindennek alaptalanul! Azóta sem beszélünk, nem is köszönünk! Gyűlölöm, egyetlen mondatáért? "ha egyszer lesz egy kölykötök, a büdös életbe se leszek rá kíváncsi"!
Na, ha ő nem tartja be, akkor majd én, mert ha lesz gyerekem azt nem is fogja látni SOHA!!! Egyébként már volt eljegyzés, a párom is mellettem áll, és az egész családja, anyósomon kívül!
Szóval, meglehet nélküle lenni!
Bocs, lehet, hogy nem túl értelmes, de felidegesítettem magam.
ha, tényleg elég silány lett, de felbosszantottam magam!
*egyetlen mondatáért:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!