Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért nem tud örülni a fia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud örülni a fia boldogságának a párom anyja?

Figyelt kérdés
Most jegyeztük el egymást másfél év után és azóta /pár nap/ nem beszél velem, nem is köszön, levegőnek néz. Ezen felül ha ott vagyunk nála akkor cseszegeti mindennel a páromat. Meg azon van kiakadva, hogy neki előre nem lett szólva az eljegyzésről, meg hogy én nem szóltam neki előtte. Könyörgöm én hogy szóltam volna, mikor nekem is meglepi volt? Mért nem lehet velünk örülni? Sosem fogom megérteni az ilyen fiús anyákat...
2012. okt. 23. 15:28
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
IRIGY
2012. okt. 23. 19:53
 22/38 fery66 válasza:
Te nem az anjától akarod elszakítani!Az idső sok mindent megold(hat)
2012. okt. 23. 21:24
 23/38 fery66 válasza:
Mi is háborúztunk sokat.Pro contra.Ha megvan az összhang,túlélitek!
2012. okt. 23. 21:28
 24/38 anonim ***** válasza:

Készülj fel,lesz még rosszabb is.

Nemjól főzöl rá (párod csak hazudja,nem is úgy szereti), nem jól vasalod a pólóját,egyébként is miért nem a mama vette pólót hordja.Miért ilyen sovány/kövér,biztos nem adsz neki elég kaját/tömöd zsiros ételekkel.Nem látogatja eleget a fia,biztos te nem engeded (miközben te küldöd hogy legalább havonta viselje el a házsártos anyját 2 órára).Csúnya a lakás,majd a mama vesz karácsonyra szép (csicsás) függönyt.

stb stb stb

2012. okt. 24. 09:07
 25/38 A kérdező kommentje:
Nem vasalok ez az egy amit nem fogok rosszul csinálni,max "mert ez a nő még vasalni sem tud!" lesz :D! Hát tudjátok egyre jobban kezdem letojni,mert én tök boldog vagyok,a páromat nem tudja /remélem nem is fogja tudni/ befolyásolni az anyja.Nekem meg csak akkor kell elviselnem,ha majd jön hozzánk vay mi megyünk,amit meg ki fogok bírni,mert ennyi van bennem,meg mert a párom anyja,legyen akár miyen is!
2012. okt. 24. 13:42
 26/38 anonim ***** válasza:

A lényeg hogy párodat ne tudja befolyásolni.

A többit pedig viccesen kell felfogni,hogy "vajon most mivel próbál meg felidegesiteni?"

volt régebben egy blog,anyósom a drága cimmel,sajnos abbahagyta az iró és törlődött,de ő pl blogot irt minden ilyenről,poénra vette és már találgatta is hogy mi jöhet még.

2012. okt. 24. 13:47
 27/38 anonim ***** válasza:

Sajnos ez az ő szegénységi bizonyítványa. Idős korára sem tudott felnőni.

Talán ha a fia megérteti vele, hogy ritkábban fogtok odajárni, ha nem változtat a viselkedésén, akkor valószínűleg először jól megsértődik, de aztán van rá esély, hogy magába nézzen. Ő sem akarhatja, hogy a fia őt vegye feleségül... hú de beteges az ilyen viselkedés. ahelyett, hogy örülne, hogy a gyereke párra talált, ami egy kész csoda a mai világban.

2012. nov. 1. 10:33
 28/38 A kérdező kommentje:
Az a durva,hogy nem öreg,41éves.Mi lesz majd idős korában? Még jó,hogy a párom nem az a fajta aki anyukának ad mindenben igazat hogy ne legyen vita...
2012. nov. 1. 12:09
 29/38 anonim ***** válasza:

Anyu és nagyim közötti viszony is hasonló. 27 éve házasok a szüleim, a nagyim 80 éves elmúlt, de még mindig nem bírja elviselni, hogy a fia férjhez ment. Teszem hozzá 3 fia volt, de mindegyik menyét utálta és amióta két nagybátyám meghalt is csak annyit tartják a kapcsolatot, amennyit nagyon muszáj.

Az ilyen nőnek sosem lesz tökéletes a gyereke mellé senki. Túl kell élni azt a pár napot, amíg egy légtérben kell az anyóssal tartózkodni, bólogatni és mosolyogni szépen mindenre, lenyelni a beszólásokat és utána tisztes időre hazamenni és kidühöngeni magad, hogy a következő találkozóra megint feltud venni a jó pofát.

Hozzátenném, hogy a nagyim már 24 órás felügyeletet igényel, ő akart otthonba menni, de amíg nem sikerült ezt elintézni, az én szüleimre maradt a felelősség, hogy ellássák. Anyu az utóbbi 30 év félretételével pelenkázta és ápolta a nagymamámat, mert apu képtelen lett volna megtenni és mégis csak "családban marad". Ennek ellenére is csak hőbörgést kapott.

Anyu azt mondta, hogy az embersége nem engedte volna akkor, hogy hagyja a saját ürülékében fetrengeni, mert neki soha semmi nem elég jó. Ő 30 évvel ezelőtt ismerte meg az anyósát és amikor hozzáment apuhoz, már akkor tudta, hogy ez vagy megszoksz vagy megszöksz kérdés lesz közöttük. Anyu volt az erősebb. :)

2012. nov. 1. 12:46
 30/38 A kérdező kommentje:
Már csak azt nem értem,mért kell nekem lenyelnem a sok baromságát? Mért kell tűrnöm.Oké,hogyha mi vagyunk az ő házában akkor nem ugrál az ember ugye,mert hát az ő háza az ő vára. De ha ő jön majd hozzánk én nem fogom vissza magam,mert attól,hogy én vagyok a fiatalabb még nyugodtan tiszteletben tarthatja az én dolgaim,amit és ahogy csinálok!
2012. nov. 1. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!