Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért nem tud örülni a fia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud örülni a fia boldogságának a párom anyja?

Figyelt kérdés
Most jegyeztük el egymást másfél év után és azóta /pár nap/ nem beszél velem, nem is köszön, levegőnek néz. Ezen felül ha ott vagyunk nála akkor cseszegeti mindennel a páromat. Meg azon van kiakadva, hogy neki előre nem lett szólva az eljegyzésről, meg hogy én nem szóltam neki előtte. Könyörgöm én hogy szóltam volna, mikor nekem is meglepi volt? Mért nem lehet velünk örülni? Sosem fogom megérteni az ilyen fiús anyákat...
2012. okt. 23. 15:28
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Hú akkor engem hamarosan mégjobban fog utálni,mert a páromnak a legtöbb kaja,amit én csinálok jobban ízlik az én "stílusomban",mint anyukáéban :)!
2012. okt. 23. 15:56
 12/38 anonim ***** válasza:

Először is gratulálok. Másrészt meg ne foglalkozz vele. Az én "anyósom" is detto ilyen. Az ő kicsi fiát elviszem, ej de rossz vagyok. Közel 30 évesen már nem marad a szoknyája alatt. Ezenfelül állandóan cseszegeti, bármivel. Most a heppje, hogy kövér. 190 centijéhez 85 kilo de sebaj. Előtte az volt a baja, hogy a tőlem kapott pólót hordta. A lényeg, hogy valami sosem jó. Remélem én nem leszek ilyen. Most azon duzzog, hogy össze fogunk költözni. Meg, hogy nem is tudok olyan jól főzni, éhen fogunk halni. :D

23L

2012. okt. 23. 15:59
 13/38 A kérdező kommentje:
15:59! Köszi a gratulációt:)! Hát akkor neked is kitartást :)!
2012. okt. 23. 16:01
 14/38 anonim ***** válasza:
Jajj, ha a kedves mama ezt most olvasna, azt hiszem megallas nelkul csuklanal :D arra ertem, hogy finomabban fozol ;)
2012. okt. 23. 16:01
 15/38 A kérdező kommentje:
:)
2012. okt. 23. 16:04
 16/38 anonim ***** válasza:

Az én "anyósom" is ilyen lesz már előre látom. Mi 22 évesek vagyunk, még egyetemisták. Egy éve vagyunk együtt, de már most elmondja két havonta, hogy ő még nem akar unokát és reméli eljegyzés sem lesz még egy darabig.

Igyekszem nem felvenni, mert tényleg egyelőre szó sem volt ilyesmiről, nem adottak hozzá a feltételek, de azért ha jobban belegondolok még is csak nagyon rosszul esik ez a hozzáállás. Mintha meg akarna győzni minket valamiről, vagy ránk erőltetni az akaratát. Először még meg is mosolyogtam, de az hogy ilyen sűrűn téma ez, már kicsit unalmas és valahol bánt igen.

A nagy szerencsém az, hogy távol laknak és ritkán találkozom velük, szerencsére a páromnak esze ágában sincs visszaköltözni a környékre, nekem sem... így aztán azt a pár napot, amit majd náluk töltünk talán kibírok.

Egyébként szerintem ez a mi családunk női tagjainak az átka. Anyut sem bírta elfogadni az anyósa, nagymamám soha...

2012. okt. 23. 16:12
 17/38 fery66 válasza:

Anyám szerint a feleségem csak a lakásért hajtott,(1/3 rész).A főztjét nem kritizálta,(mivel a konyhába be se engedte).Két gyerek,15 év albérlet,a végén minden szétesett.Most megint van fiacskája.Nem tudom nem szeretni.Ezt dobta a kocka.

ui: A feleségem 5 éve meghalt.

2012. okt. 23. 17:14
 18/38 A kérdező kommentje:
Hát utolsó,nagyon sajnálom :(!
2012. okt. 23. 17:22
 19/38 anonim ***** válasza:

Hát azt hiszem üdv a klubban!

Nemsokára ennél durvább dolgokat is fogsz itt írni. Én már bele sem kezdek, pedig tudom lesz ennél még rosszabb is. Vagy megszoksz vagy megszöksz, más út nincs.

2012. okt. 23. 18:14
 20/38 A kérdező kommentje:
az a gond/vagy talán nem is gond/ velem,hogy tűrök egy ideig,de ha robbanok akkor nem vagyok túl tapintatos,legyen az bárki.Az exem anyját is elküldtem,persze szépen de erélyesen megfogalmazva a búsba és értett belőle.Nem akarok megint bunkó lenni és háborúzni sem szeretnék,de ha másként nem megy,képes vagyok bármire a boldogságomért és a páromért egyaránt!
2012. okt. 23. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!